Těhotnou ženu donutili v letadle sbírat ze země popcorn po dceři, zlobí se otec

"Stevard aerolinek United právě donutil mou ženu, která je ve 22. týdnu a cestovala s pětiletým a dvouletým dítětem, kleknout na kolena a posbírat popcorn po mé nejmladší dceře. Děláte si legraci?" naštval se Bass na twitteru.

Společnost na jeho tweet zareagovala vstřícně a odpověděla: "Zdravíme, Anthony. Rozumíme vašim obavám a rádi bychom se na tento případ více zaměřili. Až budete mít čas, zašlete, prosím, soukromou zprávou potvrzovací kód vaší ženy a všechny detaily o její interakci s tímto členem posádky." 

Další lidi na sociálních sítích ale sportovec rozzuřil, upozornil web deníku Daily Mirror. "Vážně by mě zajímalo, kdo by jiný měl uklízet nepořádek vašeho dvouletého dítěte? Jsem rodič tří dětí a zodpovědný jsem za ně já," podivil se jeden z komentujících. Baseballista si ale myslí, že od toho si aerolinky najaly úklidovou službu.

[chooze:article;value:496646]

"To, že jste bohatý ještě neznamená, že je každý váš sluha. Doufám, že vám tato informace pomůže," poznamenal další. U dalších zase vzbudilo chování zaměstnanců k aerolinkám sympatie. 

Bass zároveň tvrdí, že popcorn dostaly děti v letadle. "Společnost United Airlines záležitost řeší interně," poznamenal nakonec podle webu Insider.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.