Čeští umělci smutní. Loučí se s mužem, který zemřel u Národního divadla

[chooze:gallery;value:31288]

"S lítostí oznamujeme, že 18. dubna tragicky odešel náš dlouholetý kolega a vedoucí projekční kabiny Nové scény," napsalo Národní divadlo na svém facebooku

Jedná se o muže, který spadl z výšky kousek od Národního divadla a na místě zemřel. Podle všeho spadl z ochozu Nové scény. Případem se zabývají detektivové z oddělení vražd. Policie už v noci na středu zadržela podezřelého. Vše se odehrálo po slavnostním předávání cen Magnesia Litera. 

[chooze:article;value:500356]

"Pomáhal se všemi projekcemi a odbavoval představení. Byl neoddělitelnou částí našeho souboru nejen profesně, ale i lidsky. Romane, budeš nám neskutečně chybět. Upřímnou soustrast rodině i všem pozůstalým" sdělilo Národní divadlo.

Na zesnulého kamaráda na facebooku zavzpomínal i rapper Vladimir 518. "Předevčírem v noci někdo shodil našeho kamaráda a velkýho profesionála audiovizuální techniky Romana D z ochozu Nové scény. Chvíli předtím jsme spolu ještě mluvili v zázemí divadla po předávání knižních cen Magnesia Litera. Cítím obrovskou lítost a smutek, za poslední dobu je to popravdě několikátý případ úmrtí v mém okolí. Dávejte na sebe prosím všichni pozor, buďte sensitivní k situacím," uvedl.

[chooze:article;value:500195]

Kriminalisté z prvního oddělení vyšetřují smrt 48letého otce dvou dětí už od úterního odpoledne. Na místě dokonce provedli rekonstrukci celé události s figurínou, aby zjistili, jak do Divadelní ulice spadl.

Smrt zaměstnance Národního divadla v centru Prahy. Policie zadržela podezřelého:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.