Dáda Patrasová je opět ve formě. S Felixem si společně užívali na chalupě

Herečka a zpěvačka Dáda Patrasová to za poslední rok neměla příliš lehké. Její květnovou autonehodu stále vyšetřuje policie. Napjatou dobu jí neulehčoval ani její manžel Felix Slováček, který ji na konci roku chtěl zbavovat svéprávnosti. Ona mu na oplátku pohrozila rozvodem. Zdá se však, že postupem času se vztahy mezi manžely uklidnily a užili si společně nedávné Velikonoce.

"Oslavili jsme je krásně. Byli jsme spolu na chalupě i se synem. Anička nemohla, měla totiž někde vystoupení," prozradil TN.cz hudebník Felix Slováček, že si s Dádou vyrazili na chalupu. tradice však příliš nedodžovali.

[chooze:article;value:485379]

"Jinak jsme moc neslavili. Byli jsme na chalupě a tam jsme si to užili se synem Felixem. Tak jako každý rok," řekla Patrasová. Královně dětských srdcích rodinná pohoda očividně prospěla, zveřejnila totiž na sociálních sítích fotografii, na které vypadá opravdu spokojeně. 

"Na sushi," napsala Dáda Patrasová k fotografii na instagramu. Na rybí pochoutku ji však její manžel nedoprovodil. "Byla jsem tam s kamarádkou," vysvětlila herečka. 

Dáda Patrasová i nadále uniká spravedlnosti: Policie popsala postup vyšetřování její nehody (10/2022):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.