Jeremy Renner se opět objevil mezi lidmi. Zavzpomínal na děsivou nehodu

Osm zlomených žeber na čtrnácti místech, oba zlomené kotníky, zlomená klíční kost nebo propíchnutá plíce. Celkem si americký herec Jeremy Renner z hrůzostrašného incidentu odnesl přes třicet zlomenin.

O tři měsíce později už ale opět stojí před kamerami na premiéře svého nového pořadu a ošklivou nehodu připomíná jenom hůlka, o kterou se opírá. "Prostě si řekl, že tu bude, tak tu je. Když se zpětně podívám na to, v jak hrozném stavu tehdy byl, je naprosto úžasné, že je tady mezi námi. Vypadá mladší, přestal kouřit a je zdravější, než byl. Stačilo jen, aby ho přejel sněžný pluh," žertoval výkonný producent Rennerova pořadu Rory Millikin.

[chooze:article;value:499382]

Nehoda, která filmového lučištníka Hawkeye na začátku ledna málem připravila o život, byla opravdu jako vystřižená z dobrodružného filmu. Během odhazování sněhu na jeho ranči ho přejela vlastní sněžná rolba, z níž vyskočil, když se snažil zachránit svého synovce. "Snažil jsem se před tu rolbu skočit, aby nepřejela jeho. A potom jsem se dostal pod ten pás," popsal hrůzné chvíle Renner.

Jedenapadesátiletý herec už před dvěma týdny poskytl svůj první rozhovor po nehodě. Během něj se mu nedařilo zadržovat slzy. "Pamatuji si to všechno, byl jsem celou dobu při vědomí. Pamatuju si tu bolest," vzpomínal Renner.

Jeremy Renner se kromě série Avengers proslavil například snímky Smrt čeká všude nebo Město, za které byl nominovaný na Oscara. Známý je například i z filmu Wind River nebo ze série Mission Impossible.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.