Velká proměna Shopaholicadel: Svatbu neřeší. Budeme ale skvělí rodiče, řekla

Od té doby, co je Adéla Pulcová Shopaholicadel s novým přítelem, je jako mílius. Honzovi prý už dala klíče od bytu. Přestože je jejich vztah poměrně čerstvý, znají se už čtyři roky. "Mohla jsem s Honzou být, než jsem poznala Davida. Lituju toho, že jsem s ním nebyla, protože bych měla klidný život. Honzovi v životě nic neudělám, miluju toho kluka," svěřila se Adéla na Tiktoku.

"Děkuji všem, kteří vidí, že jsem se kvůli novému příteli změnila, protože on má na mé chování neskutečně dobrý vliv. Veřejně jsem chtěla Honzovi poděkovat za to, že ho mám. Honzo, já tě strašně moc miluju, tak strašně moc, jak jsem žádného kluka ještě nikdy nemilovala. Ty jsi konečně ten pravý, se kterým chci založit rodinu," ocenila nového přítele Shopaholicadel ve videu na sociálních sítích.

[chooze:article;value:498338]

Na manželství však Adéla Pulcová zatím nespěchá, podle ní je důležitější mít dítě. "Jednou bude prostě svatba, ale já tomu nechám volný průběh. Až ten chlap bude jednou chtít, tak mě požádá o ruku, anebo ne. Svatba je jen blbý papír, my to moc neřešíme. My chceme hlavně založit rodinu a mít miminko. Pro nás je hlavní stvořit nový život a nový zázrak," svěřila se youtuberka. 

"Děťátko je to nejkrásnější, co můžete mít. Já se těším, až se nám to s Honzou povede, protože věřím, že budeme ti nejlepší rodiče a dáme miminku všechno. V pronájmu máme dokonce dětský pokoj. Popravdě, já už se na roli mámy hodně těším a vím i to, že Honza bude ten nejlepší tatínek. Já jsem sice tátu neměla, ale moje dítě tátu bude mít. Bude mít nejlepší rodinu," řekla Adéla Pulcová, že pro své dítě chce úplnou rodinu, kterou ona sama neměla. 

[chooze:article;value:498628]

"Já si jdu Honzíka užít, než odejde na noční. Jdeme na procházku a až přijdeme z procházky, tak uděláme dospělácké věci, aby se zadělalo na těsto na miminko, víte, jak to myslím. Nejkrásnější by totiž bylo dát Honzíkovi těhotenský test, že se povedlo miminko, na Štědrý den," prozradila Adéla.  

A přidala i osobní radu. "Pokud chce žena otěhotnět, tak na to miminko nesmí při pohlavním styku myslet. Jednou každá žena bude mámou, jen to není hned a trvá to. Chce to jen čas a trpělivost, hlavně žádný stres," napsala na Tiktoku.

Bizarní zásnuby Shopaholicadel a Davida. Poklekl před ní v obchodním domě:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.