Smrt pohřešovaného Martina kolegy z banky otřásla. Byl profesionál s úspěchy

Policie 54letého muže, který pracoval jako výkonný ředitel banky ČSOB Private Banking, pohřešovala od konce března. Tehdy odešel z psychiatrické léčebny na procházku a už se nevrátil. Doma nechal dopis na rozloučenou a zmizel i se svou legálně drženou puškou.

"Zanechal vzkaz, ze kterého vyplynula obava o jeho život. V současné chvíli nemáme žádný poznatek nebo indicii, že by měl být muž nebezpečný pro své okolí. Jestliže jste hledaného viděli, nebo víte, kde se nachází, volejte linku 158," vyzývala v závěru března policie veřejnost.

Dva týdny nezbývalo příbuzným, přátelům a kolegům než doufat, že policejní pátrání bude mít šťastný konec. Jejich naděje vyhasla s koncem uplynulého víkendu. Vyšetřovatelé v pondělí oznámili, že pohřešovaný Martin K. je po smrti.

[chooze:article;value:499091]

​"Včera večer byl nalezen pohřešovaný muž bez známek života. Při prohlídce těla nebyly zjištěny žádné podezřelé okolnosti úmrtí. Děkujeme všem za pomoc při pátrání," uvedla bez bližších podrobností policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

"Zpráva o smrti našeho kolegy Martina nás velice zasáhla. Martin byl obrovským profesionálem v oblasti bankovnictví. V ČSOB pracoval neuvěřitelných 21 let a stojí za ním velké množství úspěchů. Není možné opomenout řadu dalších úspěchů i na poli sportu. Byl pro nás skvělým kolegou, parťákem a hlavně vynikajícím člověkem. Martin nám bude velmi chybět," reagoval na smutnou zprávu pro TN.cz mluvčí ČSOB Patrik Madle.

Policisté prosí veřejnost o pomoc při pátrání po pohřešovaném Tomáši Pořízkovi:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.