Pepa si v Survivoru sáhl na dno. Bála jsem se, že tam umře, řekla Angie

Snoubenci Angie Mangombe a Josef Kůrka si v posledních měsících prošli nelehkou zkouškou. Zatímco Pepa se v Dominikánské republice snažil získat titul Survivora, Angie zůstala v prvních měsících těhotenství sama. "Nikdy bych neodjel, kdybych věděl, že to pro ni bude tak těžké," přiznal v pořadu TALK! Pepa Kůrka.

"První dva až tři týdny jsem jeho odjezd nesla velmi špatně. Bylo toho na mě moc a potřebovala jsem u sebe partnera. Potom jsem si na to ale zvykla. Nejvíc jsem se asi bála toho, že tam zůstane a už se nevrátí anebo že ho tam něco kousne a umře. Bála jsem se, že na toho malého budu sama," vysvětlila Angie Mangombe své obavy.

[chooze:article;value:498519]

Ani Pepa to však v soutěži neměl lehké, během jednoho z hovorů s blízkými se dozvěděl o smrti v rodině. "Určitě jsem si sáhnul na psychické dno. Myslím, že jsem ho podlezl tam a zpátky. Zvlášť když mi přišla zpráva, že mi umřel děda. Nic mě tam nedrželo nad vodou. Jen myšlenka, že doma na mě čeká Angie a budeme spolu mít syna. Chtěl jsem, aby na mě byl pyšný. Také jsem alespoň věděl, že babička je v pořádku," řekl.

Přestože s ním Angie soucítila, odjezd mu nedokázala odpustit. A když se Pepa vracel domů, nepřivítala ho ani na letišti. "Ve mně se to šilo. Byla jsem smutná a naštvaná. Až teď jsem pochopila, jak to měl těžké. V televizi to vypadalo jako tábor, na kterém se pořád jen smějí. A já jsem tady byla sama a těhotná," objasnila Angie. 

[chooze:article;value:497123]

Pro Pepu to ale zprvu bylo velké zklamání. "Čekal jsem ji, i když jsem věděl, že nepřijede. Já vlastně chápu, v jakém byla rozpoložení a jak se cítila. Potřebovala vstřebat, že jsem tady, což mi také paradoxně pomohlo. Vůbec jí to nezazlívám," svěřil se Pepa Kůrka.

Párem během odloučení navíc zmítala vzájemná žárlivost. "Nebudu lhát, nebylo mi to příjemné, ale věřila jsem, že ví, co má doma a že spolu čekáme dítě. Věřila jsem mu," prozradila Angie. S podobnými pocity bojoval i Pepa.

Po příjezdu domů však snoubenci problémy rychle vyřešili a teď už se těší na miminko a svatbu. "Budeme se snažit být ti nejlepší rodiče, aby z něj vyrostl dobrý člověk. Mám v plánu být i u porodu, už takhle jsem dost zameškal," přislíbil Pepa své lásce. Také domluvil, že jejich nadcházející velký den bude moderovat bývalý fotbalista Petr Švancara, se kterým si Pepa v Survivoru nejvíce rozuměl. Ze soutěže si prý odvezl hned několik dobrých přátel, a to hlavně Tomáše a Matěje.

Podívejte se na video, jak se Pepa Kůrka dozvěděl, že bude mít syna:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.