Sladký moment maminky s dcerkou. Charlotte ukázala, že je jí Kate vzorem

[chooze:gallery;value:31149]

​Sladký moment maminky s dcerou. Tak hodnotí odborníci situaci, která nastala během velikonoční bohoslužby na hradě Windsor.  

Charlotte, která na sobě měla modré šaty s drobnými kytičkami, si podle odborníků na řeč těla, které citoval deník The Express, všimla, že její maminka jemně zamávala přihlížejícím divákům. V tu chvíli pozvedla ruku a udělala totéž.

Královští fanoušci nenechali situaci bez povšimnutí. Podle deníku Mirror se dokonce hovoří o tom, že gesto ukázalo, že malá princezna má úctu k dospělým a Kate je jí velkou inspirací.

[chooze:article;value:485524]

​Do modré barvy se sladili ale i bratři malé princezny. Velikonoční bohoslužba byla premiérou pro čtyřletého Louise a mnozí přihlížející prince zajisté napjatě vyhlíželi. Pamatují totiž Louisovo drzé chování při loňských oslavách platinového jubilea.

Toho se teď ale nedočkali. Podle expertky na řeč těla Judi Jamesové byla Kate sebejistá a na svého nejmladšího syna i náležitě hrdá.

Napjatě ale podle expertky vypadal král Karel III. Ostatně to bylo poprvé, co vedl svou rodinu na velikonoční bohoslužbu. Doposud tak činila zesnulá královna Alžběta II. S bývalou panovnicí se rodina právě v pamětní kapli krále Jiřího VI. i naposledy rozloučila.

Král Karel III. byl na své první zahraniční cestě. V Německu ho čekaly tisíce lidí:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.