Máte chatu? Ušetřete na elektřině s novým levným produktem

Jedná se o produkt na dodávku elektřiny, který pomůže snížit náklady na provoz chat, chalup, garáží a podobných objektů. MINI s fixací na 2 roky má nízký stálý měsíční plat 45 Kč bez DPH a cenu 4 290 Kč/MWh silové elektřiny bez DPH. K částkám je třeba přičíst poplatky za distribuci.

"Češi jsou národem chatařů, chalupářů a zahrádkářů. Současná energetická krize přivedla řadu majitelů rekreačních nemovitostí k úvahám, zda si svou chatu či chalupu budou moci i nadále dovolit. Věříme, že i díky našemu produktu MINI na 2 roky bude odpověď znít ano. Finanční úspora oproti vládnímu stropu může dosáhnout až dva tisíce korun ročně,uvádí marketingový ředitel a člen představenstva Centropolu Jiří Matoušek.

[chooze:article;value:494826]

​Produkt MINI s dvouletou fixací je platný pro všechny distribuční sazby. Je určen pro odběrná místa se spotřebou do 1,2 MWh a připraven speciálně pro chaty, chalupy a další rekreační objekty, garáže a podobně. Podmínkou pro sjednání produktu MINI na 2 roky je zasílání ročního vyúčtování e-mailem a bezhotovostní vyplácení přeplatků.

Distribuční sazby pro chataře

Chataři a chalupáři rádi využívají víkendovou tarifní sazbu D61d. Díky ní mohou od pátku od 12.00 do neděle do 22.00 odebírat elektřinu v nízkém tarifu,  a zaplatí tak za ni až o 2/3 méně než během pracovního týdne. Lidé, kteří pobývají na chtě či chalupě častěji než jen o víkendech, využívají zpravidla jednotarifovou distribuční sazbu D01d, která je vhodná  pro odběrná místa s nízkou spotřebou elektrické energie.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.