Zemřel zpěvák kapely S Club 7. Bylo mu pouhých 46 let

[chooze:gallery;value:31139]

​"Jsme opravdu zdrceni smrtí našeho bratra Paula. Neexistují slova, která by popsala hluboký smutek a pocit ztráty, který všichni cítíme," oznámila skupina S Club 7 na twitteru.

Oblíbenému zpěvákovi bylo pouhých 46 let a připravoval se na turné, které skupina oznámila před pár týdny, upozornila stanice Sky News. "Měli jsme to štěstí, že jsme ho měli v životě, a jsme vděční za úžasné vzpomínky, které máme," napsala skupina.

Bližší informace o tom, co se Cattermolovi stalo, nejsou známé. Tělo našla policie v jeho domě, informoval web Express. "Žádáme vás, abyste v tuto chvíli respektovali soukromí jeho rodiny i skupiny," uvedli S Club 7 na twitteru.

[chooze:article;value:498719]

Skupina S Club 7 se proslavila hity, jako jsou například Don't Stop Movin', Reach či Bring It All Back. Nyní jsou ostatní členové zprávou o smrti jejich kolegy a kamaráda zdrceni, napsal web deníku The Sun.

"Příčina smrti není v současné době známa, dorsetská policie však potvrdila, že ji nedoprovázejí žádné podezřelé okolnosti," sdělila rodina. 

Cattermole byl členem S Club 7 od roku 1998. V roce 2002 založil skupinu Skua, která se o rok později rozpadla. Na turné se měl se skupinou vydat při příležitosti 25. výročí založení.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.