Horoskop na pátek 7. dubna: Vyhněte se hádkám, mrzely by vás!

Beran

Na počasí se dnes soustřeďte, neboť dle pranostiky: Prší-li na Velký pátek, je k doufání úroda. Je samozřejmě možné, že vám to nepřijde důležité, ale i tak se budete muset zařídit podle počasí při sestavování programu. Udělejte si pěkné Velikonoce.

Býk    

Na Velký pátek se nemá hýbat se zemí, tak si odpusťte vrtání v hlíně, vždyť zahrádka ještě počká. Raději udělejte sobě a svým blízkým radost procházkou probouzející se přírodou. Zakotvit můžete v útulné hospůdce. Vůbec nejlepší by bylo vyjet už na víkend.

Blíženci          

Když vás někdo upozorní, že v tento den by se nemělo nic půjčovat, protože půjčená věc by mohla být očarovaná, tak si z něj nedělejte legraci. Ať je to, jak chce, to, co dnes v dobré vůli někomu půjčíte, už nikdy neuvidíte. Dobře si to rozmyslete.

Rak    

Trucování blízké osoby vás bude ze zcela pochopitelných důvodů mimořádně vytáčet. Nehádejte se s ní, protože její hvězda vše sleduje a potrestá ji za nepřístojné chování dostatečně sama. Pak bude přístupná otevřené diskuzi a logickým argumentům.

NOVINKA! BALÍČEK 12x MĚSÍČNÍ TAROT
Personalizovaný výklad kartářkou pro každý měsíc v roku! Díky staletími prověřené karetní metodě zjistíte nejen, co vás čeká, ale pomůže vám také s důležitým rozhodnutím. Vydáte-li se totiž správnou cestou díky radám skrytým v tarotu, urychlíte si cestu k úspěchu!

Lev     

Jestli se chystáte provést nějakou radikální změnu, abyste se zbavili stávajících potíží a nepříjemností, tak na to jděte systematicky. Udělejte si pořadí a postupujte podle toho, jak jsou věci naléhavé. Zabývat se maličkostmi je kontraproduktivní.

Panna 

Velký pátek je v lidových pověrách spojován s magickými silami. I když tomu nevěříte, buďte dnes o pátečním svátku obezřetnější v tom, co říkáte, a hlavně v tom, co děláte. Je třeba nechat působit energii, která se kolem vás díky Saturnu a Jupiteru převalí.

Váhy  

Hlavně se dnes nehádejte s lidmi, které máte rádi. Sváteční volný den si užijte naplno, jinak vás bude večer mrzet, že jste se nechali zbytečně unést kvůli naprosté malichernosti. Doznívající včerejší úplněk ve Vahách vás varuje před nepříjemným chováním.

Štír     

Velký pátek je už v Česku dlouho státním svátkem, čehož byste si měli všimnout, pokud plánujete nějaké nákupy. Dobře si zkontrolujte, zda se dnes prodává, nebo ne. Stejně bude lepší, když rodinu vyvezete někam do přírody nebo si zajdete zaplavat.

RUNY – VÝHLED DO BUDOUCNOSTI
Starobylé runy vám řeknou, co vás čeká za měsíc, půlrok či za rok! Nechte se vést jejich mocnou sílou a ZDARMA si je vyložte!

Střelec

Když na Velký pátek hřmí, na poli se urodí, tak se nemračte na počasí, až se tahle pranostika vyplní. Rodina vám bude vděčná, když jí připravíte nějaké originální překvapení. Zamyslete se nad tím, jestli spolu trávíte dost času. Zkuste se polepšit.

Kozoroh         

V lidových pověrách je tento den spojován s magickými silami. Prý by se měly otevírat hory, které vydávají poklady. Je samozřejmě těžké tomu uvěřit, ale člověk nikdy neví. Samozřejmě nemusíte kopat někde v lese, stačí přijmout nabídku, již dostanete.

Vodnář          

Hlavně se nepouštějte do žádných zahradnických prací. O Velkém pátku se nikdy nesmělo hýbat se zemí, rýt, kopat, okopávat, ale ani prát prádlo. Nechte tedy zahrádku zahrádkou a věnujte se spíš duchovním činnostem. Jednou za čas to totiž neuškodí.

Ryby  

Jestli nebudete opatrní, vypustíte z pusy naprostou nehoráznost, což by vás mohlo nejen dlouho mrzet, ale také něco stát. Je-li vám vaše pracovní pozice nebo rodinná konstelace milá, dobře si rozmyslete, co říkáte. Jisté věci jsou bohužel nevratné.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.