Konec tajností! Herečka Jenovéfa Boková poprvé ukázala miminko a řekla i pohlaví

[chooze:gallery;value:31123]

​Jako nezapomenutelný hodnotí herečka Jenovéfa Boková uplynulý měsíc. V březnu přivedla na svět miminko. Až nyní ale prozradila více informací včetně pohlaví děťátka. Na sociální sítě současně připojila i několik fotografií z porodnice.

První snímek zachycuje její životní lásku, partnera Adama Koláře s obřím pugétem. "Tahle kytka je speciální. Nejen proto, že je tak krásná, ale hlavně, že není jen pro mě, ale pro nás OBĚ!" prozradila tak fanouškům pohlaví miminka.

Některé další fotografie vznikly ještě před porodem, jiné zachycují klíčové okamžiky novopečených rodičů. Nechybí první společné selfie, fotografie holčičky ani záběr hrdého tatínka, jak si nese dcerku domů.

​"Chtěla bych moc poděkovat všem doktorům, doktorkám, sestřičkám, uklízečkám, prostě všem v porodnici Bulovka, kdo se o mě a o naši malou holčičku tak skvěle postarali. Nikdy jsem nečekala, že by se mi z šestinedělí nechtělo domů. Asi za to mohl i ten fakt, že jsem dostala krásný pokoj a byl tam se mnou celou dobu můj Adam (až na noc, kdy se šlo zapíjet, hehe)," rozepsala se herečka na instagramu.

Dodala, že by si moc přála, aby takovou péči a starostlivost, jaké se jí dostalo, mohla zažít každá novopečená maminka. "Chci moc poděkovat mojí porodní asistentce Alence Chocové, která mě celým (dlouhým) porodem krásně a laskavě vedla. Ale hlavně, komu chci poděkovat, je můj Adam. Bez něj bych porod sice zvládla, ale bylo by to pro mě o dost těžší," přiznala.

[chooze:article;value:498338]

​Ocenila, že partner jí byl po celou dobu oporou a dodával jí sílu. "Nepřestal mě přesvědčovat o tom, že jsem skvělá a že to zvládnu. Tohle bych také přála každé ženě, aby měla vedle sebe partnera, před kterým se nemusí stydět odhalit v těch nejintimnějších a nejzranitelnějších chvílích a možnost mít se o něj opřít psychicky i fyzicky. Myslím na všechny maminky, co z nějakého důvodu jsou na svoje miminka samy. Všechny maminky jsou hrdinky, ale vy jste SUPERhrdinky!" vzkázala v příspěvku, který si vysloužil tisíce gratulací a rozněžnělých reakcí.

Páru popřála do budoucna vše dobré řada hereckých kolegyň. "Ať jste, holčičky, spolu šťastné a blízko celý život. Samozřejmě i s tatínkem. Jste krásnííí!" vzkázala například Jitka Schneiderová. "Fuňe a malá Fuňo (i táto). Tak krásný jste! Tak růžový a zářící!! Všechno ať je takový!" přidala se dále třeba Aňa Geislerová.

Rosnička TV Nova zná pohlaví miminka: Mám problém s výběrem jména, přiznává (3/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.