Godla radí Kolečkovi, jak se dál scházet s Nesvačilovou: Musíš to dělat tajně

[chooze:gallery;value:30979]

Českým šoubyznysem před pár dny otřásla zpráva o svatbě scenáristy Petra Kolečka a modelky Anety Vignerové. Kolečko definitivně rozsekl milostný trojúhelník a oženil se s matkou svého nejmladšího syna. To ale nepotěšilo jeho milenku Denisu Nesvačilovou, která si s režisérem malovala růžovou budoucnost. Na tu se teď může těšit její sokyně v lásce Aneta Vignerová. Ta má Petra Kolečka konečně pro sebe a může si s ním užívat krásy manželství. 

Aby tomu tak skutečně bylo, oslovila redakce TN.cz Zdeňka Godlu, aby dal Kolečkovi několik tipů do společného života v manželství. Ten si zahrál v Kolečkově komediálním seriálu Most! "Řekl bych mu, ať se drží jen jedné a nekouká po jiných. Zvlášť, když to neumí dělat tajně, tak ať to nedělá," poradil Godla scenáristovi.

[chooze:article;value:497349]

Sympatický herec také přišel s receptem, jak si udržet domácí pohodu. "Svojí manželce by měl pořád říkat 'ano' a pořád by ji měl chválit. Ať jí taky kupuje dárečky a pořád jí dává najevo, že ji má rád. Pak to bude klapat," prozradil Zdeněk Godla, jak si ideálně předcházet svou partnerku. Pokud se jeho radou inspiruje i Petr Kolečko, bude Aneta Vignerová zajisté spokojená. 

I pro ni si ohledně soužití s Kolečkem našel Godla pár rad do budoucna. "Manželka by ho měla mít na uzdě a zakazovat mu ty věci," vysvětlil herec, že by v manželství měla modelka nastolit pevný režim a svého dříve nezdárného muže pořádně zkrotit.

[chooze:article;value:498035]

A kdyby se přece jen chtěl Petr Kolečko opět vrátit do svého milostného kolečka, měla by se podle Zdeňka Godly Denisa Nesvačilová řídit jedním prostým pravidlem. "Ať to všude nevykecá, když jsou spolu. Ať to drží v tajnosti," zažertoval zábavný herec.

Herec Zdeněk Godla o Ordinaci. Prozradil, čeho se při nástupu do seriálu nejvíce bál (8/2020):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.