Putin radikálně hubne. Mají za tím být tvrdé drogy a rakovina

Už to nejsou jenom podivné křeče v končetinách, potíže s chůzí nebo zpocená tvář. Vladimir Putin v posledních týdnech výrazně zhubnul a mají za tím stát drogy, tvrdí ruský politolog Valerij Solovej.

Na jeho slova upozornil portál Mirror. Podle něj se nedaří zkrotit Putinovu údajnou rakovinu a Parkinsonovu chorobu, a tak si šéf Kremlu musí vypomáhat silnými narkotiky. "Když se zaměříte na Putinovu chůzi, neunikne vám, že z jeho nohou se staly spíše zápalky," prohlásil.

[chooze:article;value:497740]

Solovej přišel s teorií, že Putinův radikální úbytek na váze maskují vatovou výplní na břiše a hrudi. "S nohama ale nic takového nejde," pokračoval.

"Jeho dvojník je ale stále napuchlý a má hranatý obličej. To zase souvisí s jeho problémy s ledvinami," podotkl Solovej.

Plamenných projevů je prý Putin schopen výhradně díky zmíněným drogám, kvůli kterým ale hubne. Podle Soloveje je to začarovaný kruh, ze kterého se nedaří najít cestu ven.

[chooze:article;value:497634]

Putinovo zdraví je předmětem spekulací od loňského rozpoutání války na Ukrajině. Kromě rakoviny a Parkinsonovy choroby už se mluvilo třeba i o demenci, připomněl The Sun. Moskva se k fámám nevyjadřuje, opakovaně ale vzkázala, že ruský prezident je ve skvělé formě.

Podle Soloveje, který do roku 2019 vedl moskevskou školu pro diplomaty a špióny, se ale Putinův stav každým dnem zhoršuje. Ruští lékaři si údajně s léčbou nevědí rady a na pomoc už si měli povolat i špičkové kolegy z Číny a Izraele.

Tik ve rtech, křeč v ruce. Putin se problémy skrýt už ani nesnaží (02/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.