Horoskop na pondělí 3. dubna: Nedělejte žádná unáhlená rozhodnutí

Beran

Začnou se vám hromadit povinnosti, které byste nemuseli zvládnout. Dejte si na resty pozor. Dobře přece víte, že za vás nikdo nic neudělá. Můžete snad sázet jedině na to, že nad vámi podrží ochrannou ruku Jupiter. Sami se ale také musíte přičinit.

Býk    

Možná ani nevíte, že právě dnes je takzvané Modré pondělí. Jelikož představuje začátek jarního úklidu v domácnostech, nesmíte ani u sebe doma zůstat pozadu. Máte štěstí, že se rodina těší na Velikonoce, a nebude vám tudíž odporovat.

Blíženci          

I kdybyste se rozkrájeli na malé kousíčky, neuhlídáte ve svém životě všechno, co je třeba. Postavení planet vám prostě nepřeje, takže se pokud možno stáhněte do pozadí a sledujte cvrkot kolem sebe. Nedělejte žádná unáhlená rozhodnutí.

Rak    

Nedostatek taktu u lidí, u nichž byste to nepředpokládali, se vás dotkne víc, než kdyby se s vámi do krve pohádal člověk, se kterým si nesedíte dlouhodobě. Konečně se vám otevřou oči a nebude to hezká chvilka. Berte to ale tak, že nejde o život.

NOVINKA! BALÍČEK 12x MĚSÍČNÍ TAROT
Personalizovaný výklad kartářkou pro každý měsíc v roku! Díky staletími prověřené karetní metodě zjistíte nejen, co vás čeká, ale pomůže vám také s důležitým rozhodnutím. Vydáte-li se totiž správnou cestou díky radám skrytým v tarotu, urychlíte si cestu k úspěchu!

Lev     

Nastal čas udělat důležitou věc, která vás posune na kolej, po které byste chtěli v životě jet dál. Nebojte se kvůli tomu i malinko zariskovat. Nebylo by divu, kdybyste se v jisté chvíli ztratili a nevěděli, co se děje. Vše se zase urovná.

Panna 

Hlavně nezvyšujte hlas na lidi, kteří to s vámi myslí dobře. I když se vám nelíbí, co říkají, měli byste se nad tím zamyslet. Je to ve vašem zájmu. Tvářit se uraženě dokáže každý hlupák. Vy si srovnejte priority a udělejte, co vám radí kamarádi.

Váhy  

Měli byste vzít v zaměstnání iniciativu do vlastních rukou aspoň na pár dnů. Okolí to samozřejmě zprvu překvapí, ale nakonec si zvykne na to, že vás musí respektovat. Vážnější hrozbu u vás bohužel představuje poněkud lehkovážný přístup k penězům.

Štír     

Jako živá voda na vás budou působit lichotky opačného pohlaví. Užijte si to s rozumem, protože Venuše v Býku vás varuje, abyste hned nepodlehli svodům, které by vám sice přinesly potěšení, ale brzo byste zplakali nad výdělkem. Vyhněte se tomu.

RUNY - VÝHLED DO BUDOUCNOSTI
Starobylé runy vám řeknou, co vás čeká za měsíc, půlrok či za rok! Nechte se vést jejich mocnou sílou a ZDARMA si je vyložte!

Střelec

Vypadá to, že někomu skočíte na špek. Doběhne vás člověk, do kterého byste to nikdy neřekli. Berte to sportovně, protože se zase nic tak strašného nestane. Prostě zaplatíte za svoji důvěřivost třeba menším finančním obnosem. Přišli jste už o víc.

Kozoroh         

Pokud se živíte jako OSVČ, respektive jako podnikatelé či živnostníci, dostanete se do složité situace, kterou můžete vyřešit bez velkých ztrát jen díky podpoře Merkuru, který dnes vchází do Býka. I když je úřední den, nevydávejte se na úřady, nepochodíte tam.

Vodnář          

Jestli si kolega či kolegyně naivně myslí, že budete pracovat i za ně, tak jim rázně dejte najevo, že se ničeho takového nedočkají. Vůbec nevadí, že z vás už nebudou kamarádi, stejně by takové spojení za moc nestálo. Brzo si najdete lepšího parťáka.

Ryby  

Potkáte někoho z mládí a pod vlivem vzpomínek byste mohli udělat pořádnou hloupost. Nejhorší je propadnout sentimentu a přestat myslet na důsledky činů, které se nedají vrátit. Bude lepší, když se s dotyčnou osobou pozdravíte a půjdete si svou cestou.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.