Horoskop na neděli 2. dubna: Dejte si dnes pozor na unáhlenost

Beran

Celé Velikonoce budou patřit právě vašemu znamení. Cítíte se silní a neporazitelní, což bude znát v pracovním nasazení i domácích záležitostech. Máte jedinečnou šanci prorazit jako podnikatelé, ale také změnit leccos na stavu svého milostného života.

Býk    

Květná neděle bude náročným dnem pro žárlivé jedince. Na partnerovi se vám zdá něco divného a jeho volnočasové aktivity vám vráží bolestivé jehličky pod kůži. Vaše představy jsou přitom naprosto nemístné. O věrnosti se přesvědčíte, když přestanete šílet.

Blíženci          

V závěru týdne můžete počítat s nárůstem příjmů. Zřejmě se vám naskytne příležitost k víkendové brigádě či rozjezdu vlastního podnikání. Je také namístě zamyslet se nad prodejem zbytečností, které vám zabírají místo v domácnosti. Nejsou bez hodnoty.

Rak    

Mezi rodinnými příslušníky jste skvělými baviči. Domácí pohoda na vás dnes působí tím nejlepším způsobem. Odreagujete se od nahromaděných negativních emocí a odhodíte masku, kterou běžně nosíte. Před blízkými si nemusíte na nic hrát a bude to znát.

MĚSÍČNÍ TAROT NA DUBEN!
Zajímá vás, na co se můžete v dubnu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Lev     

Pro vaši psychiku bude Květná neděle náročnější. Zřejmě vás bude trápit vidina blížícího se pracovního týdne a spolu s ním hromada nedokončených povinností. Situaci ale vidíte zbytečně černě. Snažte se chmury hodit za hlavu a užít si volný den naplno.

Panna 

Závěr týdne zvýší vás finanční standard. Zdá se, že se vám vrátí dřívější půjčka, se kterou jste se už skoro rozloučili. Není také vyloučeno, že se vám vrátí šťastná investice. Na získané penízky budete dávat pozor. Láká vás utrácení, ale odoláte.

Váhy  

V lásce se situace vyvíjí ve váš prospěch. Pokud se dnes chystáte na první rande, vězte, že bude stát za to. Nezadaní jedinci budou na opačné pohlaví působit jako magnet. Nebude proto výjimečné, když se o vás bude ucházet hned několik protějšků naráz.

Štír     

V životě nebudete tvrdohlaví jako mezci. Naopak si necháte poradit a budete poslouchat starší a zkušenější jedince. To vám zajistí klid do duše a sebejistotu. Překvapivě brzy zjistíte, že ne všechny vaše názory byly založeny na pravdivém základě.

VOLEJTE KARTÁŘCE JEN ZA 35Kč/min!
Využijte jarní akci a volejte kartářkám se slevou. Práce, láska, peníze, vztahy – nic není tabu!

Střelec

Lidé ve vztahu budou zamilovaní až po uši. Nebude záležet na tom, zda jste s nynějším partnerem pár týdnů, nebo několik let. Uvědomíte si, co vám vztah přináší a jak moc vám na miláčkovi záleží. Zkrátka budete mít znovu růžové brýle.

Kozoroh         

Postavení Merkuru v Beranu vám mnohé usnadní. Pomůže vám pochopit složité mezilidské vazby a vylepší komunikaci doma i v práci. Díky empatii zjistíte, že některé události nejsou pouze černobílé. V takových případech nepůjdete daleko pro omluvu.

Vodnář          

Budete se snažit věnovat nejbližší rodině. Na prvním místě vaší pozornosti se v neděli objeví rodiče a ratolesti. Není potřeba, aby vás výslovně žádali o pomoc. Podvědomě cítíte, že je třeba přiložit ruku k dílu. Napravíte, co jste kdysi pokazili.

Ryby  

Vaše emoce jsou na Květnou neděli neuvěřitelně silné a nejcitelnější to bude na zamilovaných. Láska vás zcela pohltí, takže nebudete schopní věnovat se ničemu jinému než partnerovi. Také ostatní city probíhají intenzivněji. Pozor na unáhlenost.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.