První rozhovor hvězdy Avengers po hororové nehodě. Ležela v kaluži krve

[chooze:gallery;value:29986]

​Představitel Hawkeye ze superhrdinské ságy Avengers se stále zotavuje z lednové nehody, při které málem přišel o život. O strašlivém zážitku poskytl rozsáhlý rozhovor, který odvysílá americká televize ABC News pod názvem Příběh teroru, přežití a vítězství 6. dubna.

Už teď zveřejnila upoutávku. V pořadu se objeví i další členové hercovy rodiny včetně synovce Alexandra, kterému zachránil život. 

"Celou dobu jsem byl při vědomí a cítil jsem všechnu bolest. Ptal jsem se sám sebe, jak bude vypadat moje tělo. Ale rozhodl jsem se přežít," říká Renner. "Udělal bych to znovu. Ten pluh směřoval přímo na mého synovce," doplnil se slzami v očích.

[chooze:article;value:485941]

Je až neuvěřitelné, že herec vůbec přežil. Zlomil si osm žeber na 14 místech, levý i pravý obratel, holenní kost levé nohy, pravou klíční kost, pravé rameno, měl rozdrcené pravé koleno, poraněnou tvář na několika místech a propíchnutá játra. Dlouho po propuštění z nemocnice byl odkázaný na invalidní vozík, už ale znovu sám chodí, připomněl portál Access.

"Pořád ho vidím v té kaluži krve, která mu tekla z hlavy. Běžel jsem k němu, ale nevěřil jsem, že to přežil," vzpomíná v ukázce Rennerův synovec. 

Renner byl po nehodě v kritickém stavu (1/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.