Milenky, zdraví i monogamie. Ringo Čech se za kontroverzní názory nestydí

Svou upřímnost hudebník František Ringo Čech neztrácí ani s věkem. Letos v létě oslaví 80. narozeniny. Moc slavit se ale nechystá. "To není oslava, to je tryzna. Jediné, co je na tom pozitivní, je to, že jsem se toho dožil. Že nemám umělý kloub, udržím stolici, to jsou v osmdesáti úspěchy," řekl Ringo Čech.

Energií ho dobíjí vnoučata. Ty jsou pro něj vším. Ukázkový vztah má také s manželkou Magdou, se kterou léta žijí odděleně. Křivdy a smutky vzala voda a oni spolu vycházejí jako dobří přátelé. "Kamarádi mi to závidí, my jsme se po 17 letech rozešli, ona prožila další milostný vztah, to už jsem jí to přál po těch letech, ať si holka užije. Teď k stáru jsme se nerozvedli, neprali jsme se a společně se staráme o rodinné věci. A teď je to už úplně jedno," popsal.

[chooze:article;value:487258]

​Ostatně celý Františkův život se kolem něj točily krásné ženy. Proslýchá se, že prý měl mít něco s každou, která prošla divadlem, kde řediteloval. "S každou ne. Ale snažil jsem se o to, ale to by udělal každý. Takhle se chovají všichni ředitelé divadel na celém světě. V Americe to teď odnášejí, tam je zavírají. Tenkrát bylo běžné, že se chlap dvořil krásné ženské. A ona řekla buď ano, nebo ne. Když s vámi nic nechtěla mít, tak neměla. Fakt je, že pak nebyla velká touha si ji podržet v souboru, ale i to se dá pochopit," popsal své praktiky hudebník.

Slečny, které slavnému milovníkovi padly do oka, získávaly zajímavé pracovní nabídky. "Já jsem to vždycky řešil smlouvou o dílo nebo externí spoluprací. Jak říkal doktor Plzák, chlap není monogamní, pánbůh to tak nechtěl. A já jsem měl to štěstí, že jsem vždycky pracoval s krásnými ženami. U mě v divadle byla Kubelková, Švandová, Kornová, Šeredová… dneska už to jsou paní," doplnil.

[chooze:article;value:496328]

​Dnešní dobu nechápe a své mnohdy kontroverzní názory se nebojí hlásat do světa. "Teď je trend, aby i ti šerední měli také právo, aby se ukázali na scéně. Já ji vidím, ona má ještě tři jména Nováková Vopičková. A ještě si říká třeba Karel Nováková. Ten trend snad vezme časem za své," doufá Ringo Čech.

Na konci ledna Ringo vystrašil všechny své fanoušky i nejbližší, když ho měla postihnout mrtvice. "Já vlastně nevím, co se mi stalo. Volal mi syn, já to zvedl a pak… hned volal záchranku. Věděl jsem, co chci říct, ale neřekl jsem. V nemocnici jsem byl den a noc a odeznělo to. Ale řekli, že neví, jestli hlava, nebo srdce," doplnil.

Na závěr se hudebník podělil také o jedno moudro. "Nepodléhejte žádným vlivům, nenechte se oblbovat. Koukejte se do historie, čtěte knížky, nebuďte otroky idiotů. Jsme obklopeni idioty, vážení přátelé. Myslete na to," uzavřel.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.