Muž měl ukrást 75 kilogramů kebabu. Neodradila ho ani kovová mříž

"Čtyři krádeže v prodejně potravin v Lounech řešili místní policisté. Čtyřikrát se stejný zloděj vrátil na totožné místo, aby si odsud odnesl polotovar kuřecího kebabu, který váží 25 kilogramů," informovala policejní mluvčí Ilona Gazdošová. Maso měl vlastník uskladněné v mrazicím boxu ve volně přístupném přístavku u prodejny.

Při jedné z návštěv si podle policie vzal místo kebabu čtyři desetikilové kýble s omáčkou. "Před posledním skutkem nainstaloval majitel do přístavku kovovou mříž. Ani to však zloděje neodradilo a před krádeží ji vysadil z pantů," upozornila Gazdošová.

[chooze:article;value:490531]

Prodejnu vlastník vybavil kamerovým systémem. "Zloděj vždy čočku přelepil," vysvětlila policejní mluvčí. Zčásti se ale povedlo zachytit jeho podobu. Totožnost údajného zloděje tak policisté zjistili. "Jedná se totiž o místního 37letého recidivistu, který již za krádeže pobýval ve vězení," vysvětlila Gazdošová.

Při výpovědi muž řekl, že si maso dal doma do mrazáku a postupně ho jedl. "Na konto mu tak přibylo další sdělení podezření z krádeže," doplnila policejní mluvčí.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.