Horoskop na středu 29. března: Dnes vás čekají nevšední zážitky

Beran

Postavení Uranu vám přinese nevšední zážitky. Uprostřed pracovního týdne se nebraňte setkávání s přáteli ani společenským povinnostem v zaměstnání. Vypadá to, že byste mohli narazit na vlivné jedince, ale také si užít opravdu jedinečné okamžiky.

Býk    

Ve sféře lásky se karty obrací ve váš prospěch. Sice nepůjde o žádné závratné změny, ale přesto si budete lebedit. Rozhádaní partneři objeví způsob, jak znovu navázat konverzaci. Nezadaným Býkům svitne naděje na seznámení s veselým protějškem.

Blíženci          

V zaměstnání budete ve středu nezvykle čilí. Resty z minulých dnů vás pronásledují a nebudete schopni nad nimi mávnout rukou. Lehce by se proto mohlo stát, že přepnete síly. Přitom by vám dnes slušelo více fyzického i psychického oddechu.

Rak    

V práci se pokusíte prosadit své požadavky. Je toho opravdu hodně, co vám leží na srdci a co byste chtěli svým nadřízeným vmést do obličeje. Budete však muset najít spoustu odvahy, abyste se k nezbytnému rozhovoru na koberečku rozhoupali ještě dnes.

MĚSÍČNÍ TAROT NA DUBEN!
Zajímá vás, na co se můžete v dubnu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Lev     

Venuše v Býku vám přeje v soukromých záležitostech. Zadaní Lvi budou pracovat na prohlubování současného partnerství i odfouknutí zavedeného stereotypu. Svobodným jedincům pak svítá šance na vášnivý flirt a románek. Ten vás emočně nastartuje.

Panna 

Při komunikaci budete upjatější než jindy. V zaměstnání budete mít problém lehce vyjít s autoritami a jednat s nimi jako se sobě rovnými. Ani v domácnosti to nebude s povídáním o mnoho lepší. Tak k čemu se nutíte, někdy je lepší mlčet a poslouchat.

Váhy  

S partnerem jste ve středu ideální dvojkou. Perfektně si rozumíte a společné soužití je neuvěřitelně lehké. Uvítají to hlavně páry, které spolu žijí dlouho. Napjatá atmosféra v domácnosti díky tomu vyprchá. Osamělí jedinci si budou lebedit s přáteli.

Štír     

Schopnost analytického myšlení rapidně stoupne. V zaměstnání díky tomu vyřešíte spoustu komplikací, s nimiž si kolegové neví rady. Nebojte se pustit do složitých úkolů s plnou vervou, půjdou vám lehce. Také problémy v rodině nebudou neřešitelné.

VOLEJTE KARTÁŘCE JEN ZA 35Kč/min!
Využijte jarní akci a volejte kartářkám se slevou. Práce, láska, peníze, vztahy - nic není tabu!

Střelec

Mars v Raku se bude snažit změnit váš pracovní přístup. Nejcitelnější to bude na rutinních záležitostech, které poslední dobou zanedbáváte, ale najednou se vám nezdají tak nudné. Domácí práce vám půjdou snadno od ruky, utřídíte si při nich myšlení.

Kozoroh         

Vůči partnerovi jste překvapivě nedůvěřiví. Něčím vám nasadil brouka do hlavy a černé myšlenky nejste schopni překonat. Pozor dejte na nemístnou žárlivost. Trocha jí sice vztah okoření, ale jinak byste si mohli zadělat zbytečně na tichou domácnost.

Vodnář

Dnes vám to bude dobře myslet. V zaměstnání zvládnete více povinností než ostatní kolegové a doma se vám podaří vyřešit nejednu prekérní situaci. Bystrá mysl bude ku prospěchu zejména Vodnářům pracujícím v ekonomické a sociální sféře.

Ryby  

Na pracovišti budete dělat drobné chybičky. Jste nepozorní a roztěkaní, což bude znát na většině odvedené práce. Raději si naberte menší množství úkolů a snažte se je ukončit s co největší pečlivostí. Zvýšenou pozornost věnujte internetovým platbám.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.