Žena měla obrovské štěstí. Sjela do rybníka, pomoc přivolal další řidič

Sedmdesátiletá seniorka sjela v pondělí dopoledne do rybníka zatím z neznámých důvodů. Jako zázrakem se jí nic nestalo. Na břeh ji vytáhl svědek, který jel kolem. Auto z vody museli dostat přivolaní hasiči. Podle policie vjela rychle do pravotočivé zatáčky, přejela do protisměru a sjela s mazdou do Dolního přeseckého rybníka. 

V poslední době není o podobné nehody nouze. Hasiči poměrně často musejí s technikou tahat vozidla z vodních toků.

Některé z nehod ale mají fatální následky, tak jako ve stejný den u slapské nádrže na Příbramsku, kde se zřítilo nákladní auto do vody. Řidič prorazil zábradlí a zůstal uvězněný v kabině, která byla pod hladinou. Přestože na místě velmi rychle pomáhali potápěči, policisté, hasiči i vrtulník, řidiči už nikdo nedokázal pomoci.

[chooze:article;value:496821]

Smutně minulý týden skončila také nehoda seniora na elektrokole na jihu Čech. Sjel s ním do potoka nedaleko Trhových Svinů. Podle policie jel zřejmě velkou rychlostí, a navíc neměl helmu.

Naopak velké štěstí měla řidička, která nedávno sjela do rybníka u Blatné na jihu Čech. Její auto se srazilo s dalším vozidlem a poté zůstalo přední částí potopené ve vodě. Z auta se dostala, při nehodě ale do potoka unikly provozní kapaliny. Na místě se vytvořila velká olejová skvrna, kterou hasiči na člunech likvidovali skoro dva dny.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.