Karlos Vémola dodržel slovo. Rice Fane a dalším ženám se plánuje pomstít

Vémolovi došla trpělivost. Pro Hanu Džurbanovou, známou jako Rika Fane, mohou mít slova o jejich údajném románku nečekané následky. Zápasník se totiž na mladičkou pornoherečku rozhodl podat žalobu. A nejen na ni, jeho právník připravuje žalobu i na hvězdu filmů pro dospělé Nikolu Lauberovou a účastnici reality show Evu Feuereislovou.

"V současné době vše šetří Policie České republiky. Můj klient už byl u výslechu, ale v tuto chvíli nemohu poskytnout více informací, protože je případ ve fázi prověřování," sdělil redakci TN.cz advokát Karlose Vémoly Radek Suchý. Podle vyjádření Suchého už zápasník nemohl snášet, jak o něm lidé rozšiřují nepravdy.

[chooze:article;value:495445]

"Zároveň budou podány civilní žaloby, a to jak na všechny ty tři dámy, tak na konkrétní vydavatele, případně internetové servery," dodal dále Suchý. Rika Fane totiž před měsíci tvrdila, že s Vémolou údajně udržovala milostný poměr.

"Tahle aféra už je za mnou, teď jsem šťastně zasnoubená. Každopádně nic mi nepřišlo," sdělila redakci TN.cz Hana Džurbanová alias Rika Fane. Podle svých slov prý minulost hodila za hlavu a žádné zprávy o údajné žalobě zatím neobdržela.

[chooze:gallery;value:30832]

​Kromě ní chce Vémola zažalovat i její kolegyni z branže Nikolu Lauberovou. Ta totiž na sociálních sítích o bijcovi opakovaně tvrdila, že byl své manželce Lele nevěrný, a zveřejňovala o něm i další citlivé informace. Podobný problém má Karlos Vémola i s Evou Feuereislovou, která prohlásila, že měl mít zápasník poměr s její kamarádkou. Žádná ze zmíněných žen však na dotazy TN.cz k této kauze neodpověděla. 

[chooze:article;value:483870]

Podle advokáta Radka Suchého si Karlos Vémola útoků trojice žen dlouho nevšímal, ale protože se stupňovaly, zvolil radikální krok. "Klient se rozhodl oficiální cestou reagovat na mediální ataky na jeho osobu, rodinu i nejbližší přátele v posledních dnech a týdnech. A to zejména v souvislosti se zveřejňováním videí, korespondence a dalších záznamů na sociálních sítích, a to především ze strany pseudohvězd českých sociálních sítí: Hany Džurbanové, Nikoly Lauberové a Evy Feuereislové," sdělil už v listopadu Radek Suchý v obsáhlém vyjádření. 

Zápasník Karlos Vémola se oženil. Vzal si matku svých dětí Lelu Ceterovou (7/2022):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.