Horoskop na úterý 28. března: Hvězdy dnes nepřejí milostným pletkám

Beran

Během dne se zvýší příval energie a elánu. Citelné to bude už dopoledne v zaměstnání, kde budete stíhat více úkolů než obvykle. V konkurenčním boji s kolegy jednoznačně vedete a uděláte si pořádný náskok. Můžete zapracovat i na rozjezdu podnikání.

Býk    

Volný čas využijete pro chvíle s partnerem. Není vyloučeno, že utečete dřív z práce, abyste si mohli krásný den užít naplno. Láká vás nejenom společenské vyžití, ale také nezvyklé sportovní aktivity. Zkrátka chcete pořádně zatočit se stereotypem.

Blíženci          

Pro milostnou oblast se vám zhorší konstelace. Úterní postavení planet přeje spíše individuálnímu programu a pracovním záležitostem. Na ty partnerské už vám nezůstane tolik času ani energie. Svobodní Blíženci by měli schůzku odložit na vhodnější den.

Rak    

Pokusíte se řídit hlavně vlastním rozumem. Rady druhých sice neberete na lehkou váhu, ale přesto je necháváte nenápadně stranou. Jste totiž přesvědčeni, že pravda leží především na vaší straně. Za svá rozhodnutí si hodláte nést plnou zodpovědnost.

MĚSÍČNÍ TAROT NA DUBEN!
Zajímá vás, na co se můžete v dubnu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Lev    

Konkurenční boj by v úterý mohl polevit, umíte se totiž vcítit do potřeb konkurence. A byť by se mohlo zdát, že to použijete ve svůj prospěch, opak je pravdou. V zaměstnání se vaše dravost zklidní. Díky tomu máte šanci vylepšit napjaté vztahy s kolegy.

Panna 

Volný čas strávíte s osobou, kterou milujete. U zadaných jedinců nebude těžké uhodnout, kdo se po jejich boku bude nejvíce vyskytovat. Zato svobodné Panny by se měly porozhlédnout, s kým stráví většinu úterý. Nenápadné sympatie značí něco hlubšího.

Váhy  

V práci vás nečekají právě medové chvilky. Naopak se nakupí poměrně dost povinností, které bude třeba stihnout. Pečlivý time management vám ušetří zbytečné komplikace i konflikty s kolegy. Ti si totiž moc dobře všímají, jaké máte pracovní tempo.

Štír     

Dnes nepatříte mezi pozorné lidi. Jste spíše zbrklí a mohli byste v lecčem nadělat více škody než užitku. Obloukem se vyhněte podpisu důležitých smluv a uzavírání kontraktů. Raději si naplánujte odpočinkový program bez zodpovědnosti.

VOLEJTE KARTÁŘCE JEN ZA 35Kč/min!
Využijte jarní akci a volejte kartářkám se slevou. Práce, láska, peníze, vztahy – nic není tabu!

Střelec

Jste více fixovaní na partnera a dá vám to zabrat. V úterý chcete trávit většinu času společnými aktivitami, což partnerovi nemusí být příjemné. Dáte-li mu alespoň minimální prostor pro seberealizaci, zajistíte si naprosto klidně prožitý podvečer.

Kozoroh         

Vaše služby budou týden před Velikonocemi vysoce ceněné. Zejména u mladších kolegů stoupnete na ceně díky své ochotě pomoci. Také nadřízení si všímají, jaký poklad se ve vás skrývá. Nebojte se před nimi dělat trochu okolky, aby se zvýšila vaše cena na trhu práce.

Vodnář          

V úterý značně stoupne vaše pracovní zdatnost. Lehce se učíte novým úkolům a zvládáte i věci, které byly španělskou vesnicí. Vodnáři, kteří uvažovali o vlastní živnosti, dnes mohou proměnit své sny v realitu. Zvládnete víc, než si umíte představit.

Ryby  

Neptun ve vašem znamení má na vás blahodárné účinky. Cítíte se skvěle po fyzické i psychické stránce, což se odrazí na vašem výkonu v zaměstnání i soukromí. Dnes se věnujte všemu, nač máte pomyšlení. Úterý totiž patří pouze a jen vaší maličkosti.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.