Horoskop na neděli 26. března: Dnes je váš šťastný den!

Beran

Pokud dnes nejste na cestách, udělejte si alespoň malý výlet. Jen několik kilometrů od vašeho bydliště se určitě najde zajímavé zpříjemnění neděle. Ať už procházka, muzeum nebo kavárna, odreagování vám prospěje. Nebojte se někdy vydechnout.

Býk    

Nezapomínejte, že už ve slově neděle se objevuje slovo nedělat, milí Býci. Dnes je den odpočinku a ten si užijte s plnou parádou. Prodlužte si pobyt v posteli, na oběd se vydejte do restaurace a odpoledne se věnujte jen tomu, co vás opravdu baví.

Blíženci         

S dnešní změnou letního času k vám přicházejí nové myšlenky, vize i sny, jak dosáhnout lepšího života. Protože jste člověk plný změn, promítají se do vašeho života často. Stále hledáte nejlepší životní postoje, filosofie, proměňujete okolí i sami sebe.

Rak    

Máte rádi své rituály a některé se váží i k neděli. Pokud nejste mimo domov, dodržujete je přísně a přitom se cítíte na vrcholu blaha. Lenošení, trocha kuchtění a koníčky. Nejnáročnější činností dnes bude sledování fotbalu nebo napínavé detektivky.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA DUBEN!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Sice je neděle, ale vy se dnes skoro nezastavíte. Naštěstí to není proto, že byste měli moc práce, ale protože bez pohybu si neumíte ani pořádně odpočinout. Aktivní odpočinek vás uvolní nejlépe a zítra budete zase svěží a plni energie do práce.

Panna 

Ani neděle pro vás není důvodem k lenošení na gauči. Nejlépe si odpočinete nějakou tvůrčí činností nebo při pořádném úklidu. Přesto to nepřehánějte, poslechněte své blízké a odpočívejte trochu. Pracovní týden bude náročný a vy musíte nabrat síly.

Váhy  

Opravdu není moc dobrý nápad vydat se dnes na výlet. Buďte rádi, že se doma vše zklidnilo a není mnoho důvodů k nedorozuměním. Už výběr výletní destinace by k hádce mohl přispět, následně i způsob dopravy, příprava svačiny a tisíce dalších drobností.

Štír     

Dnes je váš šťastný den! Můžete pustit do čehokoli, celý svět dnes leží před vámi. Je jen na vás, jestli si chcete užívat s přáteli, kochat se přírodou, pracovat na zahrádce nebo se na gauči povalovat se svou rodinou, která se vám ráda přizpůsobí.

ANDĚLSKÝ TAROT
Každý má své anděly strážné, kteří dohlíží na naše činy, posunují nás správným směrem k dosažení našich cílů. Nechte tarotové karty, aby vám pomohly je odhalit!

Střelec

Neděli máte rádi, ale ta dnešní není přeplněna štěstím a radostí. Nemáte svůj den, ale není to vaše vina, to hvězdy si postavily hlavy. Nezoufejte, žádné drama se nekoná, jen chvilku nebudete skákat do výšky nadšením, to se dá velice snadno přežít.

Kozoroh         

Ideální neděli si tentokrát užijete lenošením. Nechcete si ani vzpomenout na práci, a tak je to dobře, neděle je od slova nedělat. I když něco dělat můžete, ale jen to, co vás opravdu baví. Neděle nemá žádné předpisy, tak si je sami nestanovujte.

Vodnář           

Vaše seberealizační období pomalu dosahuje svého vrcholu, a tak už asi máte jasno, v jakém oboru nebo jazyce budete pokračovat ve studiu. Semínko, které teď zasejete, v budoucnosti vzklíčí a posune vás zase o pár kroků blíž vašemu vysněnému cíli.

Ryby  

Odpočívat v lenošivém slova smyslu dnes není nic pro vás, ale svým blízkým to dopřejte. Pokud máte děti, určitě si zaslouží prostor pro vlastní zájmy a záliby. A vám trocha samoty prospěje, potřebujete si občas srovnat myšlenky a stanovit priority.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.