Harry Potter bude tatínkem. Radcliffe čeká s přítelkyní prvního potomka

Daniel Radcliffe doslova pobláznil své fanoušky. Už na konci roku totiž s partnerkou přivítají na světě svého prvního potomka. Sladké tajemství potvrdil hercův mluvčí, informoval portál Mirror.

"Daniel a Erin nemohou být šťastnější. Jsou naprosto nadšení a nemohou se dočkat, až budou rodina. Nedávno to řekli svým rodinám a přátelům. Je to neuvěřitelně vzrušující," uvedl zdroj blízký dvojici.

[chooze:article;value:451708]

Herci tvoří pár už 10 let. Poprvé se údajně setkali na natáčení filmu Zbav se svých miláčků v roce 2013, píše portál BBC. Na veřejnosti se pak spolu objevili o rok později na předávání cen Tony.

Fanouškům se Radcliffe zapsal do paměti především jako mladý čaroděj s kulatými brýlemi Harry Potter. Role ho proslavila už v jeho 12 letech. Natočil celkem osm filmů podle stejnojmenných románů autorky J. K. Rowlingové.

Daniel však doufá, že jeho potomek nepůjde ve šlépějích rodičů a nestane se hercem. Sám se totiž musel se slávou vyrovnávat a v dospělosti bojoval s alkoholem. "Nechtěl bych slávu pro své děti. Přál bych si, aby se raději pohybovaly v zákulisí. Mým snem by bylo, kdyby přišly na natáčení a řekly, že by rády dělaly něco ve štábu," nechal se slyšet Radcliffe.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.