Ženu štvou lidé, kteří sklápějí sedadla v letadle. Vymyslela mrazivou pomstu

Pasažéři, kteří si sklápějí sedadla bez ohledu na lidi sedící za nimi, nejsou v letadlech příliš oblíbení. K tomu se stočil i rozhovor v pořadu na australské rozhlasové stanici Nova FM s posluchačkou jménem Fiona. Ta se svěřila s tím, jak se cestujícím, kteří si sklápějí sedadlo hodně dozadu, mstí.

Moderátoři telefonát zveřejnili s komentářem: 'Nejgeniálnější, nebo nejďábelštější trik při cestování letadlem?' Ke své fintě žena využívá klimatizaci. "Znáte ty ventilační otvory nahoře, které můžete různě natočit? Já to vždy natočím přímo na jejich obličej a pustím to naplno," prozradila Fiona. 

[chooze:article;value:476795]

​V komentářích vyvolala bouřlivou diskuzi, ve které rozdělila posluchače radia na dva tábory. Jedni tvrdí, že si zaplatili za sedadlo a mají tak právo si v letadle udělat pohodlí. "Vždycky ležím, proč bych nemohla? Předpokládám, že právě proto ta sedadla tu možnost mají," napsala jedna z komentujících. 

[chooze:poll;value:bbdb1db2982eb647a3a9ba181af30d593225d972;layout:tn_nova]

​Podle jiných je to ale bezohlednost. "Ať už je sedadlo polohovatelné, nebo ne, musíte být ohleduplní. I druhý cestující si zaplatil za své místo. Neměli byste si jen tak lehnout do prostoru někoho jiného a zkazit mu cestu jen proto, abyste měli pohodlí," vyjádřil se jiný diskutující. 

Létání letadlem je pohodlné, pokud ale člověk sedí na špatném místě, může se z cesty, obzvlášť pokud je dlouhá, stát noční můra. Web Travelbook přišel se seznamem pěti sedadel, která jsou v letadle nejhorší (psali jsme o tom v tomto článku). Patří mezi ně místa u toalet, vstupních dveří nebo v poslední řadě.

Minulý rok v červenci dokončil Boeing poslední model 747. S tolika vyrobenými kusy nikdo nepočítal:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.