Horoskop na sobotu 25. března: Nezadaní se mohou na cestách seznámit

Beran

Nezadaní, nebojte se cestovat. Na cestách se často můžete seznámit v neznámých nebo vyhrocených situacích, které rovnou možnosti vašeho vztahu prověří. Mimo domov také můžeme lépe poznat sami sebe a odtud je už jen krůček k poznání spřízněné duše.

Býk    

Většina z vás se rozhodla strávit víkend doma. Po týdnech pro vás nepřirozené touhy po adrenalinu konečně přišlo období zaměřené na rodinu, a vy se nemůžete nabažit společnosti svých blízkých. Jsou tím nejlepším programem pro váš vysněný víkend.

Blíženci          

Konečně sobota! Máte za sebou rušný týden, ale necítíte se tolik unaveni, že by se vám chtělo jen odpočívat. Váš domov totiž čeká na osvěžující změny a pokud je to třeba, nebojte se ani renovací. Dopadnou skvěle a vaše hnízdečko bude ještě útulnější.

Rak    

Možná se vám zdá, že nemáte nejlepší období, ale jsou oblasti, ve kterých se cítíte dobře. Mars, který dnes vstupuje do Raka, zvyšuje vaši přitažlivost a smyslnost a stáváte se častěji objektem milostného zájmu. Využijte toho ke svému prospěchu.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA DUBEN!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Pravděpodobně dnes nejste doma, protože vás cestovatelské touhy popadají už několik dní. Pokud přece, vyjděte si alespoň na delší procházku nebo krátký výlet do okolí. Uvidíte, že neprohloupíte. Pro dobití baterek potřebujete pohyb a čerstvý vzduch.

Panna 

Pokud dnes nemusíte do práce, lehce si ji najdete i doma, pracovité Panny! Mimo běžných domácích prací vás nejvíc zaujme představa úpravy okolí domu nebo velikonoční úklid. Pravděpodobně ale zvládnete obojí, jen se nesnažte do práce nutit své blízké.

Váhy  

Volný čas tvoří nejdůležitější součást našeho života. I když bychom měli mít v rovnováze své tři životy – pracovní, rodinný a svůj osobní, přece jen máme k tomu svému vztah nejsilnější. Umíte si, milé Váhy, vážit každé chvilky, kterou máte pro sebe.

Štír     

Nejste žádní hýřilové a chováte se rozumně, takže i když dnes máte sto chutí vyhodit si z kopýtka, vaše konto to nijak neohrozí. Zvláště když středem vašeho zájmu jsou předměty estetické hodnoty, které na dlouhý čas zpříjemní život i vašim blízkým.

ANDĚLSKÝ TAROT
Každý má své anděly strážné, kteří dohlíží na naše činy, posunují nás správným směrem k dosažení našich cílů. Nechte tarotové karty, aby vám pomohly je odhalit!

Střelec

Pokud se neprocházíte po nábřeží Tibery v Římě, nesedíte v pařížské kavárně nebo neobdivujete střídání stráží před Buckinghamským palácem, jste jako na trní. Vyjeďte si do okolí a uvidíte, že kostel nebo cukrárna v sousedním městě také stojí za to.

Kozoroh         

Jako by z vás všechno spadlo, milí Kozorozi! Napětí celého pracovního týdne a všechny stresy jsou pryč a z vás je opět milovník na plný úvazek. Sršíte vtipem a pozornostmi a váš partner se rozplývá blahem. A nezadaní? Vaše kouzlo je také připraveno!

Vodnář          

Váš vztah může procházet krizí a vy nevíte, co s tím. Osvědčilo se vám podobné situace řešit výletem do okolí. Partner má takové výlety rád a rozptýlíte pozornost věnovanou jen vašim problémům. Navíc sami si takový výlet užijete, tak proč sedět doma.

Ryby  

Máte rádi pohyb a svobodu a takové jsou i vaše výlety. Vaši blízcí už nebrblají, když do poslední chvíle ani neví, kam vlastně jedou, jestli budou spát v hotelu, pod stanem nebo v autě, či jestli se do večera vrátí domů. Žít s vámi chce pevné nervy.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.