Horoskop na středu 22. března: Hlídejte si své zdraví

Beran

Dávkujte pečlivě svoji upřímnost. Sdílnost a upřímnost jsou hezké vlastnosti, ale všeho s mírou. Někdy můžete uškodit sobě, když nechtěně vyzradíte, co jste nechtěli, častěji ale můžete ublížit svému, i nejbližšímu, okolí. A to určitě nechcete.

Býk    

Pestré výlohy obchodů s novými jarními kolekcemi vás nenechávají klidnými. Přesto máte dost rozumu, abyste zbytečně neutráceli. Dobře víte, že při náladách, které poslední dobou máte, byste dnes koupili s nadšením něco, co by se vám zítra nelíbilo.

Blíženci          

Jaro na vás působí jako silné afrodiziakum, a tak se velká část vašich myšlenek točí kolem lásky. Není vůbec divu, nejen vy projevujete větší zájem o atraktivní osoby ve vašem okolí, ale sami teď také vyzařujete nebývalý sex-appeal. Šance pro nezadané.

Rak    

Intriky, nedůvěra, konflikty a nefér jednání, to je to, co v pracovních vztazích nesnášíte ze všeho nejvíc. Někdy se ovšem podobným záležitostem vyhnout nedá, a tak se obrňte trpělivostí. Naštěstí máte krunýř dost tvrdý a jen tak něco vás nerozhodí.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA DUBEN!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Přepadají vás pochybnosti, jestli byla všechna vaše rozhodnutí správná? Samozřejmě, že nikdo není dokonalý, milí Lvi. Ale nepropadejte depresím. Jste šťastné znamení a všechno se vám daří. Pokud pochybujete, je to proto, abyste upevnili svůj postoj.

Panna 

Dnes jdou emoce trochu stranou, ale od ruky vám půjde vše, co zavání organizováním a plánováním. Je skvělý den pro začátek nových projektů. Utřiďte si všechny podklady, které jste dosud nashromáždili, a zamyslete se nad koncepcí nového projektu.

Váhy  

Nepodceňujte své zdraví. Pokud jste nestihli preventivní prohlídku před úplňkem, objednejte se na ni teď. I když se cítíte dobře, vaše tělo ještě nese dozvuky náročné zimy a nedokáže tak rychle vstřebávat jarní paprsky jako některá jiná znamení.

Štír     

Slunce, které se v pondělí zase po měsíci přesunulo do dalšího znamení Berana, pomáhá zpříjemnit vaši image. Najednou působíte přitažlivěji. Na povrch vychází vaše citlivá duše, což vám připadá jako nevhodné odhalování, ale je to velmi atraktivní.

ANDĚLSKÝ TAROT
Každý má své anděly strážné, kteří dohlíží na naše činy, posunují nás správným směrem k dosažení našich cílů. Nechte tarotové karty, aby vám pomohly je odhalit!

Střelec

Doma už jste strávili zbytečně mnoho času, alespoň jak se vám zdá. Pokud nemáte v popisu práce cestování, nic vás neudrží a na víkend si najdete nějaký objevný výlet. A zdaleka nemusí být jen po naší vlasti, stále jsou ještě výhodné ceny letenek.

Kozoroh         

Celý život pilně pracujete na dosažení určitého postavení, i když to na první pohled není vidět. K vrcholu míříte pomalu, stupínek po stupínku. Nezapomínejte na svou pověstnou rozvážnost, než učiníte další krok. Postup vám může zkomplikovat zbrklost.

Vodnář          

Zahraničí začíná hrát ve vašem životě větší roli. Ať už se rozhodujete o zahraniční dovolené, expandujete na cizí trhy, máte zálibu v exotických jídlech, nebo jste potkali sexy cizince, zjišťujete, že rozhodnutí učit se cizím jazykům bylo užitečné.

Ryby  

Jste takový dobrý skřítek své rodiny. I když žijete jako singl, pro rodiče nebo vzdálenější příbuzné jste tmel, který když přijede, zalepí všechny trhliny ve vztazích a vaši blízcí si bez vás život nedovedou představit. Pro každého máte dobré slovo.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.