Fanoušci Star Wars a Harryho Pottera smutní. Zemřel oblíbený herec (†56)

Fanoušci Star Wars a Harryho Pottera smutní. V 56 letech náhle zemřel britský herec Paul Grant, který se například zhostil role roztomilých Ewoků. Podle webu The Sun byl Grant nalezen v bezvědomí před jedním z londýnských nádraží.

Poté byl převezen do nemocnice, kde bojoval o život. V neděli byl však odpojen od přístrojů a prohlášen za mrtvého, uvedl deník Daily Mail. "Paul byl láskou mého života. Nejzábavnější muž, kterého znám. Život bez něj už nikdy nebude stejný," prohlásila Grantova přítelkyně Maria Dwyerová.

[chooze:article;value:495575]

"Jsem zničená. Můj táta byl v mnoha ohledech legendou. Vždycky všem vykouzlil úsměv na tváři. Pro ostatní by se rozdal a byl velkým fanouškem Arsenalu," řekla po otcově smrti jeho dcera Sophie Jayne Grantová.

Grant se objevil ve filmech Star Wars VI: Epizoda VI - Návrat Jediů, Harry Potter a Kámen mudrců, The Dead a Labyrinth. Kromě herectví si vyzkoušel i roli kaskadéra, podle přátel pak o sobě tvrdil, že je králem trpaslíků. Propadl však závislosti na drogách a alkoholu, což mohl být jeden z důvodů jeho náhlého úmrtí. 

Fandové Hvězdných válek pláčou, zemřel představitel slavné postavy (05/2019):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.