Putin se bojí smrti. Zabarikádoval se v protiatomovém bunkru

Putin žije v podzemním bunkru, tvrdí autorka několika knih o ruském prezidentovi Krystyna Kurczab-Redlichová. Polskému listu Wiadomości řekla, že na veřejnosti za něj vystupuje dvojník.

"Skrývá se. Jeho bydlištěm jsou bunkry. Je jich tolik, že je těžké říct, ve kterém přesně je," prohlásila s tím, že když musí jednat v Kremlu, vozí ho tam obrněný vlak, o kterém unikly informace už v minulosti. "Byl šíleně drahý. Používá ho ne proto, že by se bál létání. Je vyděšený z představy, že jeho letadlo sestřelí ukrajinské ozbrojené síly," dodala Kurczab-Redlichová.

Většina krytů, které má Putin používat, vznikla během studené války, některé dokonce už za Stalina. I proto do nich Moskva údajně v posledních letech masivně investovala. A po modernizaci se z nich stala téměř luxusní sídla.

[chooze:article;value:495601]

Podle polského vojenského analytika Roberta Chedy navíc Putin buduje zásobovací systém, díky kterému mají být bunkry zcela soběstačné a nezávislé, píše portál Fakt. "Je to jen další důkaz toho, že jednota ruské společnosti je jen mýtus. Nic se nemění, Putin je člověk s hluboce zakořeněnou sovětskou mentalitou," uvedl.

Dvojníka prý šéf Kremlu nepovolává do akce jen v případech, že se má setkat s někým důležitým. K obyčejným lidem má promlouvat výhradně Putinův dublér.

Tribunál v Haagu vydal zatykač na Putina. Obvinil ho z válečných zločinů:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.