Horoskop na sobotu 18. března: Dnes potřebujete trochu volnosti

Beran

Rozhodnete se, že dáte najevo svůj názor i přesto, že se pravděpodobně nedočká pozitivního ohlasu. Tato zásadovost je chvályhodná, a i když se kvůli ní možná budete muset potýkat s nesouhlasnými pohledy okolí, stojí to za to. Ukážete tak charakter.

Býk    

Rodinnou oslavu si skvěle užijete, přestože jste se na ni zprvu vůbec netěšili. Vaše obavy z trapných či nepříjemných narážek příbuzných se rozplynou jako pára nad hrncem. Místo toho si užijete milé odpoledne ve společnosti pohodových lidí.

Blíženci         

Dobrá zpráva vám zpříjemní den a zlepší náladu. Umíte se radovat z maličkostí, což je jedna z nejdůležitějších podmínek spokojenosti. Sdílejte své dobré pocity s ostatními. Máte spoustu pozitivní energie a díky tomu můžete povzbudit i své nejbližší.

Rak    

Rekonstrukci bytu už nebudete dále oddalovat ani přehlížet. Pustíte se do ní s vervou a odhodláním sobě vlastním. Připravte se na nečekané výdaje, existují však položky, na kterých se rozhodně nevyplatí šetřit. Proto myslete prozíravě do budoucna.

ROČNÍ HOROSKOP NA MÍRU!
Tento horoskop bude Váš věrný průvodce celým rokem 2023. Zajistěte si již dnes lepší budoucnost!
Individuální zpracování podle přesného data a hodiny narození! Cca 50 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení.

Lev     

Z chování partnera si bystře vyvodíte, že vám něco tají. Okamžitě vám v mysli vytanou ty nejhorší varianty, skepse je ale zbytečná. Pravděpodobně se jedná o naprostou banalitu, vaše obavy jsou proto liché. Zkuste nenápadně zjistit, o co se jedná.

Panna 

Dnes je ideální den na to, abyste si udělali pořádek, a to nejenom v domácnosti. Příslušnice něžného pohlaví by si měly srovnat všechny své záležitosti a věnovat se tomu, na co v týdnu nebyl čas. Vydejte se ke kadeřnici či do kosmetického salónu.

Váhy  

Tento den prověří vaši věrnost. I když budete chvílemi balancovat na hraně, vždy se nakonec přikloníte na správnou stranu a podaří se vám ustát rizikové situace beze ztrát. Prokážete tak nejenom věrnost, ale i zásadovost a schopnost prokouknout lež.

Štír     

Vaše žárlivost nezná mezí. V každém vidíte osobu, která vám leze do zelí. Uvědomíte si však, že svým chováním podobné situace pouze přivoláváte, a tak trochu uberete. Rozum a logika tedy nakonec zvítězí nad iracionálními pocity. Budete na sebe pyšní.

KARMA TAROT
Karty vám odhalí karmický potenciál a poradí, jak můžete zpracovat aktuální karmickou zátěž. Nečekejte a vytáhněte si svých 5 karet hned teď!

Střelec

Pozor na výbuchy vzteku. Svým cholerickým chováním byste si lehce mohli pokazit něco, co doposud bezchybně fungovalo. Partner dnes pravděpodobně nebude mít náladu na žerty, diplomacie a vhodná taktika jsou proto namístě. Na řev raději nesázejte.

Kozoroh         

Vaše finance jsou na velice slušné úrovni. Moc dobře si však uvědomujete, že co je nyní, může být už zítra jinak, a tak prozíravě své peníze investujete. Myslíte na budoucnost a váš zájem o zabezpečení rodiny je obdivuhodný a ukázkový. Jen tak dál.

Vodnář           

Budete potřebovat volnost a soukromí pro vlastní rozvoj. Připravte se ale na to, že se můžete setkat s nepochopením ze strany partnera. Pokud však zachováte klid a všechno si společně vysvětlíte, veškerým hádkám a sporům se včas vyhnete. 

Ryby  

Dětem připravíte nádherné zážitky, na které jen tak nezapomenou. Moc dobře si uvědomujete, jak jsou podobné vzpomínky důležité. Záleží vám tedy na tom, aby jich vaši potomci měli co nejvíce. Neváháte pro to obětovat i větší finanční prostředky.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.