Horoskop na pátek 17. března: Nepanikařte a obstojíte v životní zkoušce

Beran

Jste výjimečně talentovaní a do svého zaměstnání neobvykle zapálení. S přehledem válcujete veškerou konkurenci a informace o vašich schopnostech se začínají šířit po vašem okolí. Věřte, že máte správně našlápnuto k vysněné kariéře.

Býk    

Je vaším snem kariéra? Pokud jste ochotni obětovat vytouženým úspěchům čas a energii, věřte, že můžete dosáhnout čehokoliv. Zaměstnání vás udržuje opravdu vytížené. V případě, že úspěchy jsou tím, co vám přináší životní uspokojení, není co řešit.

Blíženci         

Usmiřte se se svou milovanou polovičkou a rozptylte tak dusno v domácnosti. Nekažte si hezký den zbytečnými dohady a užijte si milostné chvíle, jež uvolní nepříjemné napětí, které mezi vámi posledních pár dní panuje. Hádky nikdy nic nevyřeší.

Rak    

Lezou vám na nervy méně zodpovědní kolegové? Pokud výsledky jejich práce ovlivňují vaši kariéru, neváhejte se postarat o to, aby vše klapalo tak, jak má. I když si tím přiděláváte starosti, kontrolujte práci svých kolegů a vyhněte se nepříjemnostem.

ROČNÍ HOROSKOP NA MÍRU!
Tento horoskop bude Váš věrný průvodce celým rokem 2023. Zajistěte si již dnes lepší budoucnost!
Individuální zpracování podle přesného data a hodiny narození! Cca 50 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení.

Lev     

Vaše zaměstnání je velice náročné a přináší s sebou mnoho stresu. Dnes vlivem Merkuru v nadřazené sluneční konjunkci na vás bude vyvíjen veliký tlak. Nepanikařte a obstojíte v zatěžkávací zkoušce. Myslete na to, že vás čeká zasloužený odpočinek.

Panna

Dostali jste se do konfliktu se svým protějškem? Pokud si dobře uvědomujete, že jste na vině a že máte špatné svědomí, vymyslete způsob, jak se partnerovi omluvit. Většinou je protějšek tím, kdo dělá první krok k usmíření. Buďte to však tentokrát vy.

Váhy  

Dlouhodobé partnerství musí být založeno na pevných základech. Po čase ze vztahu vyprchá původní vášeň a ke spokojenosti je třeba i jiných aspektů. Jen málokdo se totiž ubrání myšlenkám, jaké by to bylo po boku jiného partnera. Obstojíte ve zkoušce.

Štír     

Dnešní den bude opravdu dlouhý. Přestože je pátek a vy jste už pomalu naladění na víkendovou vlnu, Merkur je v nadřazené sluneční konjunkci a hromada povinností vás v zaměstnání zdrží přesčas. Snažte se to však brát s nadhledem a udržte si pozitivní přístup.

KARMA TAROT
Karty vám odhalí karmický potenciál a poradí, jak můžete zpracovat aktuální karmickou zátěž. Nečekejte a vytáhněte si svých 5 karet hned teď!

Střelec

Každý někdy potřebuje slyšet, že je milován. Pokud se však doma setkáváte jen s tichou náklonností namísto velkých gest a romantické lásky, neklesejte na mysli. Vzpomeňte si na všechny maličkosti, které pro vás partner dělá, mluví totiž za všechno.

Kozoroh         

Jste pracovití, trpěliví a talent vám také nechybí. Výjimečná kombinace těchto vlastností vás přímo předurčuje k úspěšné kariéře. Svému zaměstnání obětujete mnoho času i energie a poslední dobou se vám to začíná vracet. Vaši kariéru čeká strmý růst.

Vodnář           

Přátelství je kouzelné a křehké pouto, které se v mžiku oka může rozpadnout či přerůst v něco nečekaného. Nebojte se citů a přiznejte si, že vztah mezi vámi a vaším přítelem není jen kamarádstvím. Dejte svou lásku najevo a zažijte něco výjimečného.

Ryby  

Merkur je v nadřazené sluneční konjunkci a díky tomu budete mít u šéfa výjimečné postavení. Vaši kolegové se budou moci přetrhnout, jen aby se dostali do vaší přízně. Dejte si velký pozor, komu poskytujete pomoc. Buďte asertivní a nenechte se využívat.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.