Slzy, sex a moře: Upřímná a až moc intimní zpověď Švancary o Survivoru

Bývalý fotbalista na ostrově strávil více než měsíc. Už je sice několik dnů zpátky doma, stále si ale zvyká na civilizovaný život. "Zároveň si užívám neskutečné slávy, je to blázinec. Kam vlezu, tam mám besedu. Nikdy bych neřekl, že to takhle bude kvůli ostrovu, kde rozdělávám oheň a hubnu," nevěří Švancara.

Kromě popularity si užívá také to, že má po letech znovu atletickou postavu. "Manželka i ostatní jsou nadšení, že jsem takhle zhubl. Jen si přejí, ať to vydržím. Snažím se udržet si tu váhu, kterou jsem si přivezl. Ale jsem takový požitkář," snaží se utahovat si v jídelníčku opasek Švanci.

[chooze:article;value:491626]

​Po měsíci hladovění nebo jen velmi chudé stravy přišel šok. "Když jsem si poprvé oholil vousy a podíval jsem se na sebe nahý do zrcadla, tak to bylo hrozné. Chtělo se mi brečet nad sebou a brečím i teď. Normálně jsem si viděl žíly, nahmatal jsem si i žebra a dělal jsem si z toho srandu, že 35. den si nahmatám játra," popsal.

Švancara je známý tím, že co na srdci, to na jazyku. A nebojí se tak zajít ještě do větších podrobností. "Holky se tam o sebe nemají jak starat. Tam není mýdlo či kartáček na zuby a záchod je moře, tam se chodíš vykakat. To nechceš. Jíš pořád jenom kokos, ten je mastný a ty se utíráš a utíráš si ten olej, dá se říct. Je to šílené," doplnil fotbalista.

Řeč přišla i na intimitu na ostrově. "Sex v Survivoru neexistuje. Tady se řeší nějaký pár, který tam spolu něco má, ale není to pravda. Máš tam vedle sebe miss i herečky, pěkné baby, ale není to tam. Tam prostě není sexuální život," vyloučil Švancara, který také popřel, že by se něco víc odehrávalo mezi Pítrem a Andreou.

[chooze:article;value:495121]

​Někdo se do Survivoru hlásí kvůli titulu hrdiny, jiný chce znát své hranice, další kvůli sledujícím na sociálních sítích. "Je to velké téma mezi hráči, že někteří si tam šli odpočinout a někteří od toho čekají, že jim přibude popularita. No a třeba Martin ze Slovenska, ten blázen, si chce koupit byt a čeká, že dostane nějakou nabídku od Novy," nechápe Švanci.

Právě Martin z modrého kmene Rebelů mu dost ležel v žaludku. "On nás všechny strašně urážel. Říkal o nás, že jsme béčkové celebrity. Já lidi nerozděluju na A nebo B. Já denně dřel ve fotbale, abych něco dokázal, a když jsem to kopl vedle, tak mě poslali pryč. Ty vůbec nevíš, o čem mluvíš, chlapče," vzkazuje na ostrov.

Přesto je Švancara za zkušenost přežívání na ostrově vděčný. A především pak pyšný, jak se se vším ve svých 45 letech popral. "Jsou tam věci, které nechceš zažít. Ale znovu říkám, vybrali jsme si to. Brečel jsem tam a jsem rád, že jsem to ve zdraví přežil. Ondra občas tvrdí, že někteří hráči hned chtějí zpátky do hry. Ondro, já nechcu. Já su rád, že su doma," uzavřel po brněnsku.

[chooze:gallery;value:30805]

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.