Shopaholicadel má nového přítele. Je to chlap, raduje se influencerka

Postel po Davidovi v jejím bytě ještě nestačila ani vychladnout, ale Adéla už se raduje z nového vztahu. Na sociálních sítích přiznala, že má přítele Jana.

"Já mám jiného partnera, který je mnohem lepší, než byl támhle nějaký David. Hlavně je to chlap, není to dítě jako ty, Davide, chápeš to? Ty se fakt reálně prober," uvedla ve svém videu, které nahrála na kanál YouTube.

[chooze:article;value:493692]

O tom, že to mezi Adélou a Davidem skřípe, se spekulovalo dlouho. Pulcová si dokonce zřídila i účet na seznamce Tinder. Tehdy však tvrdila, že ho má se svolením svého partnera. Navíc prý proto, aby si našla nové kamarády.

Pár byl dokonce i zasnoubený a Davča poklekl před Adélou rovnou několikrát. Situace se však vyhrotila v pátek, kdy přišel definitivní konec. Dvojice na sebe začala okamžitě házet špínu. Více se dočtete v tomto článku na TN.cz.

Na to, že by se Pulcová s Davčou k sobě vrátili, to tedy zatím rozhodně nevypadá. "On celou dobu jde proti mně a já nic nepoznám? A trápím se v takovém vztahu? Kdybych tohle všechno věděla, tak toho kluka pošlu reálně do pr***e dávno. Kdybych tohle všechno věděla, co on je zač, nikdy si s ním nic nezačnu. Toho vztahu lituju," postěžovala si Adéla.

Podívejte se, jak David požádal Adélu o ruku:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.