Rozlučka exmanželky prince Andrewa se zvrtla. Lady Dianu tehdy zatkla policie

Spisovatelka a filmová producentka Sarah Fergusonová se za prince Andrewa vdala v roce 1986. Těsně před sňatkem nechyběla ani tradiční rozlučka se svobodou, na kterou byla pozvána i princezna Diana, která už tehdy byla manželkou prince Charlese.

A noc to byla poměrně divoká. Fergusonová nyní v pořadu zpěvačky Kelly Clarksonové zavzpomínala, jak se s Dianou dostaly do problémů. Na akci se totiž oblékly do kostýmů policistek.

[chooze:article;value:476966]

"Vešly jsme do nočního klubu a přišel za námi číšník s tím, že je to klub pro členy. A že navíc neobsluhují policisty," citoval portál 1 News Fergusonovou. Zaměstnanec si totiž myslel, že dorazila skutečná policejní hlídka.

Věci však nabraly dramatický spád poté, co ženy opustily klub. Vévodkyni z Yorku a princeznu z Walesu následně zatkla policie proto, že se měly vydávat za policistky. V poutech tak skončily na zadním sedadle policejní dodávky.

Právě tam našla Diana balíček chipsů s příchutí slaniny. Ty s chutí snědla. "To nemůžete," vyhrkl jeden z policistů. Následně hlídce však došlo, že se jedná o členky britské královské rodiny, a ženy policisté propustili, píše portál Cosmopolitan.

Manželství Fergusonové s princem ale příliš dlouho nevydrželo. Rozvedli se 10 let po svatbě, tedy v roce 1996. Ve stejném roce se se svým chotěm rozvedla také princezna Diana.

Král Karel III. chce modernizovat monarchii. Více se dozvíte v následující reportáži:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.