Horoskop na středu 15. března: Poslouchejte své srdce

Beran

Jste v dlouhodobém vztahu? Je naprosto přirozené, že po určité době máte pocit, že z něj začíná vyprchávat vášeň. Nehledejte uspokojení u jiných a snažte se udržet tělesná pokušení pouze v rovině představ. Najděte způsob, jak oživit svůj vztah.

Býk    

Nové začátky vždycky přinášejí rozpaky. Ať už se jedná o zaměstnání, či vztah, snažte se překonat počáteční nejistotu a dejte tomu čas. Uvidíte, že pokud budete trpěliví, všechno se vyjasní. Nebojte se změny a seberte odvahu k velkému rozhodnutí.

Blíženci

Dnes vás čeká příjemný den. Pracovní tempo bude výjimečně pohodové a domů se dostanete o něco dříve než obvykle. Využijte ideální příležitosti a naplánujte si spolu s blízkými večerní program. Užijte si hezké chvíle v přítomnosti své rodiny.

Rak    

Je vaše finanční situace nestabilní? Pokud se poslední dobou potýkáte s nepříjemnými potížemi a finanční tísní, je na čase vymyslet plán. Spolu s partnerem najděte řešení a vyhněte se dalším komplikacím. Oba se budete muset na nějaký čas uskromnit.

ROČNÍ HOROSKOP NA MÍRU!
Tento horoskop bude Váš věrný průvodce celým rokem 2023. Zajistěte si již dnes lepší budoucnost!
Individuální zpracování podle přesného data a hodiny narození! Cca 50 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení.

Lev     

Nezadaní, nenechte si ujít výjimečnou příležitost poznat zajímavého člověka. Pokud v něm vidíte potenciálního partnera, nebuďte nervózní a chovejte se přirozeně. Věřte, že opačné pohlaví zaujmete svou srdečností a smyslem pro humor. Buďte otevření.

Panna 

Jste dnes dobře naladění? Jak se jednou dostanete do ráže, jen málokdo vás zastaví. Jste upovídaní a rádi se bavíte, což vaší milované polovičce velmi imponuje. Dnes však neměla ideální den. Snažte se s ní soucítit a poslechněte si, co ji trápí.

Váhy  

Nemůžete dnes najít svou obvyklou motivaci? Pokud vám chybí pracovní nadšení, najděte někoho, kdo ho má na rozdávání. Jistě se najde některý ze spolupracovníků, jenž vám pomůže prokousat se krizovým dnem. Jak se říká, s chutí do toho a půl je hotovo.

Štír     

S velkou pravděpodobností dojde mezi vámi a partnerem k výměně názorů. Počítejte s tím, že by mohlo padnout pár ostrých slov a snažte se být rozumní. Dobře si sami uvědomujete, že hádka nic nevyřeší. Zůstaňte v klidu a vyřešte nedorozumění.

KARMA TAROT
Karty vám odhalí karmický potenciál a poradí, jak můžete zpracovat aktuální karmickou zátěž. Nečekejte a vytáhněte si svých 5 karet hned teď! 

Střelec

Cítíte se sebejistí a silní a také k tomu máte důvod. Jste talentovaní, pracovití a svému zaměstnání jste mnoho obětovali. Nebojíte se změn a máte schopnost se rychle a správně rozhodnout. Díky výjimečné kombinaci jste vždy krok před konkurencí.

Kozoroh         

Máte plné zuby svého lenošivého nadřízeného? Přestože vám leze na nervy, snažte se udržet jazyk za zuby a odpusťte si ironickou poznámku. Uvidíte, že časem se role obrátí. Do té doby se však ovládejte, mohli byste si všechno zbytečně zkomplikovat.

Vodnář           

Nevíte kudy kam? Pokud jste nenašli uspokojivou radu u přátel ani u blízkých, je na čase vyhledat nezaujatou osobu. Vaši nejbližší v tomto případě nemohou být objektivní. Najděte proto pomoc u nestranného člověka a konečně vyřešte své problémy.

Ryby  

Rozhodnutí nikdy nebývají jednoduchá, obzvláště pokud se jedná o milostné záležitosti. Poslouchejte své srdce a uvidíte, že se mnoho věcí vyjasní. Ať se rozhodnete jakkoliv, věřte, že to nakonec dobře dopadne. Osud si vybírá nevyzpytatelné cestičky.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.