Platíte kartou online? Na tohle si dejte pozor!

Známé jsou případy napadení hackery, kteří bez vědomí majitele odcizí třeba údaje o platební kartě a pak jednoduše vysají z bankovního účtu část financí. V mnohých případech se ale dá o peníze přijít i pouhou nepozorností.

Mnoho internetových služeb totiž jako primární způsob platby preferuje právě platební kartu, ze které poté automaticky strhávají peníze. Tyto služby se spoléhají na to, že zkrátka zapomenete, že jste si službu tímto způsobem předplatili a budete si ji tedy platit do nekonečna.

Jak se chránit?

Dá se tomu předejít hlavně tím, že budete mít přehled o všech službách, kam platební kartu zadáváte. Pokud se o toto ale starat nechcete, můžou pro vás být dobrou alternativou i kupony, které jsou k těmto účelům stvořeny. Příkladem může být třeba paysafecard, který má opravdu široké využití a je velmi jednoduché jej využívat. Další výhodou je, že koupit paysafecard online je opravdu jednoduché.

Další šokující příběhy pochází od rodičů. Nezřídka se stává, že kartu zneužijí děti. Ty se potom rozhodnou hrát hry na internetu a bez vědomí rodičů utrácet někdy i desetitisíce korun. Pro rodiče, kteří mají doma malého hráče počítačových her, jsou skvělým řešením dárkové kupony.

Dárkové kupony jsou novým způsobem placení her, který je bezpečnější než používání platební karty. Nemusíte se obávat, že by vaše dítě utratilo více peněz, než kolik má na kuponu. Pokud si chcete zakoupit kupon, není potřeba zadávat žádné platební údaje.

Skvělý dárek pro každého

Pokud máte doma zarytého konzolistu, který hraje pouze na konzolích od firmy Sony, sáhněte po PlayStation kuponu, pomocí kterého můžete nakupovat jak všechny verze prémiového členství, tak dobíjet virtuální peněženku v obchodě PlayStation a nakupovat tak přímo hry. Milovníci konzolí Xbox zase ocení jeden z kuponů na Xbox předplatné, které může být vstupenkou do online hraní s kamarády, hrám zdarma nebo třeba bohaté knihovně her.

Pro počítačové hráče je potom určena Steam karta, která slouží k dobití financí na populární platformě Steam. Je jisté, že to udělá radost každému PC maniakovi! Všechny kupony lze nakoupit také pohodlně online a bez použití platební karty.

Dárkové kupony můžete využívat dokonce i když nejste hráči videoher. Voyo kupony jsou určeny pro každého, kdo rád tráví příjemné chvilky u dobrého seriálu nebo filmu. Na Voyu můžete mrknout na exkluzivní seriály značky Voyo Originál anebo mrknout na nové díly Ulice s týdenním předstihem.

Jak teď už víte, dárkové kupony jsou velmi užitečným nástrojem, který vám pomůže ušetřit peníze a zároveň chránit vaše děti před finančními problémy. Zkuste je použít při nákupu her na vaši oblíbenou herní platformu. Vaše děti vám za to jistě budou vděčné.

[chooze:gallery;value:30630]

 

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.