Horoskop na neděli 12. března: Venuše podpoří vaše milostné touhy

Beran

Váš vnitřní neklid má na svědomí Jupiter v konjunkci s Chironem. Probudíte se s nejasnými pocity a chaos v psychickém naladění bude pokračovat i po většinu dne. Zkuste se nepitvat ve zbytečnostech a raději si naplánujte program mezi přáteli.

Býk    

Neděle se ponese v duchu porozumění a lásky. Ta bude mít mnohem větší záběr než pouze fyzickou přitažlivost. Mnohem více si všímáte dění v rodině a blízkým pomůžete dříve, než vás stačí požádat. V partnerském vztahu se večer těšte na romantiku.

Blíženci          

Užijete si neuvěřitelně energickou neděli. Chytne vás akční nálada a nevíte, do které činnosti se pustit nejdřív. Protějšek se vám naopak zdá zlenivělý a ve všem pomalý. Vězte, že vašemu temperamentu nemůže konkurovat žádné jiné znamení zvěrokruhu.

Rak    

S protějškem toho doma příliš nenamluvíte. Naštěstí to dnes nebude ani potřeba, rozumíte si totiž perfektně i beze slov. Znát to bude hlavně v postelových radovánkách. Ovšem ani zásadní záležitosti v domácnosti a rodině nezůstanou bez povšimnutí.

APLIKACE ZDARMA: RUNY LÁSKY
Prověřte si váš vztah s partnerem! Bude váš vztah plný vášně, nebo hádek? Potkáte novou lásku?

Lev     

Maximum času budete věnovat své profesi. Mnozí Lvi se vrhnout na zdokonalování praktických znalostí, zatímco jiní se zaměří na teorii. Dost možná se vydáte na výstavu nebo workshop, který s vaším pracovním zaměřením souvisí. To vás nyní naplňuje.

Panna 

V milostných situacích jste si jistí v kramflecích. Nezadané Panny jednoznačně velí celému kolektivu a opačné pohlaví okouzlují přirozeným šarmem. Zamilovaní jedinci v partnerství mohou leccos vylepšit díky přítulnosti a trefně mířeným komplimentům.

Váhy  

Závěr týdne bude šťastný ve všech ohledech. Daří se vám v pracovních záležitostech, skvělé vyhlídky máte také v partnerství a štěstěna vám zkrátka hraje do karet. Naplánujte si aktivity, na které jste jindy neměli čas. Nyní se můžete rozmazlovat.

Štír     

Aniž byste k tomu měli důvod, budete podráždění. Jupiter v konjunkci s Chironem vám dodá do duše neklid a budete se cítit ztraceně. Neujasněné emoce vás tlačí k tomu, abyste vrčeli na blízké a chovali se nepříjemně. Zkuste se odreagovat v přírodě.

TAROT DOVOLENÉ
Personalizovaný výklad kartářkou, sami si vytáhněte 5 karet! Tarot vám řekne vše o vaší dovolené a o možných komplikacích na vašich cestách!

Střelec

V oblasti lásky jste neuvěřitelně vzrušení. Zadané i nezadané Střelce potrápí ohromná touha po netradičním milostném dobrodružství. Hrozí, že se porozhlédnete po lásce na jednu noc. Momentálně vás totiž zcela ovládají fyzické potřeby, nikoliv rozum.

Kozoroh         

Venuše v Beranu podpoří vaše milostné touhy. Najednou vám jistý člověk připadá maximálně přitažlivý a zřejmě nezůstane u jediného protějšku. Dnes máte šanci proměnit své hříšné představy v realitu. Nebrání vám totiž stud ani nedostatek sebevědomí.

Vodnář          

Energie máte v neděli na rozdávání. Veškerou sílu čerpáte z konjunkce Jupitera s Chironem, proto není divu, že byste mohli lámat skály. Jste neuvěřitelně výkonní po fyzické i psychické stránce a měli byste se vrhnout do náročných aktivit. Nyní jsou pro vás hračkou.

Ryby  

Den vám zpříjemní neuvěřitelně bujná fantazie. Ta se bude hodit zejména v milostných záležitostech, v neděli proto patříte mezi nejlepší milence zvěrokruhu. Ovšem ani ve věci rekonstrukce bydlení a uměleckých oblastech nebudete zůstávat pozadu.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.