Seniorku rozčilovaly psí výkaly. Rozmístila návnady s hřebíky

Policisté si před pár dny všimli varovného příspěvku na sociálních sítích, že na Milínsku někdo klade nebezpečné návnady pro psy. Do uzenin totiž schválně zapíchával hřebíky, které mohli spolknout psi na procházce a ošklivě se poranit. Narazil na ně muž, který naštěstí včas zabránil své desetileté fence labradora, aby návnadu s hřebíkem snědla. Policie po pachateli okamžitě začala pátrat.

"Příspěvek na sociálních sítích vyvolal mezi pejskaři nejen rozhořčení, ale také strach z možného ohrožení jejich psů. Policisté proto ihned zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu týrání zvířat. Ještě ten samý den našli totiž na místě další dvě návnady, jednalo se o veřejné prostranství mezi tamními bytovými domy," informovala mluvčí policie Vlasta Suchánková.

[chooze:article;value:493023]

"Kriminalistům z Příbrami se brzy případ nebezpečných návnad podařil vyřešit. Díky nastaveným opatřením, ale současně i díky spolupráci s místními občany, zjistili, že nebezpečné návnady zde umisťovala 67letá žena," sdělila Vlasta Suchánková.

"Žena je v současné době ve zkráceném přípravném trestném řízení pro podezření ze spáchání trestného činu týrání zvířat. Hrozí jí odnětí svobody na dobu jednoho roku až pěti let," oznámila redakci TN.cz Vlasta Suchánková. Žena se přitom hájí, že nepatří mezi lidi, kteří by neměli rádi zvířata. Prý tímto způsobem chtěla upozornit na psí exkrementy, které majitelé psů zapomínali stále častěji mezi bytovými domy uklízet.

[chooze:gallery;value:30702]

Paní Vlasta chce svým vynálezem ohromit svět. Přišla s nápadem psí čekárny:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.