Horoskop na úterý 7. března: Buďte upřímní a řekněte, co cítíte

Beran

Emoční vyzrálost vám rozhodně nechybí. Vděčíte za to dnešnímu úplňku ve znamení Panny, jenž usnadní citovou komunikaci. Pomůže to hlavně Beranům, kteří se v partnerství ocitli ve slepé uličce. Dusná atmosféra domácnosti zmizí jako pára nad hrncem.

Býk    

Na úterý si naplánujte milostný program. Venuše v Beranu doporučuje vyznání lásky a upřímnost v citových záležitostech. Pokud máte vyhlídnutý protějšek, zkuste vyjít ze stínu tajného ctitele. Býci, kteří žijí na hromádce, se mohou rozhoupat k žádosti o ruku.

Blíženci          

Pracovně dnes budete za kolegy pokulhávat. Spíše než zaměstnání vás zajímá rodina a soukromé záležitosti. Jestliže to bude ve vašich silách, utečete z práce o něco dřív. V případě, že vás nadřízení bedlivě hlídají, si najdete prostor na ulití jinde.

Rak    

Podnikatelům svítá naděje na zlepšení situace. Objevíte několik příležitostí k přivýdělku i rozšíření oblasti působení. Ani Raci zaměstnanci nemusí věšet naději na hřebík. Nadřízení zmoudří a nechají vás, abyste ukázali, jaký potenciál skrýváte.

APLIKACE ZDARMA: RUNY LÁSKY
Prověřte si váš vztah s partnerem! Bude váš vztah plný vášně nebo hádek? Potkáte novou lásku?

Lev     

Svou pozornost zaměřte vlivem úplňku v Panně na partnerství. Pro samé pracovní nasazení nevidíte, že partnera něco trápí. Dnes je pravý čas na to, abyste ho v těžké situaci podpořili. Stačí nenásilný rozhovor a budete se divit, co to udělá.

Panna 

Můžete se lehce dostat do milostného trojúhelníku. Někdo se bude zajímat o vaši maličkost, avšak protějšku se raději nebudete svěřovat. Vzrušuje vás možnost něčeho zakázaného a flirtování vám načechrá sebevědomí. Dejte pozor, abyste se nespálili.

Váhy  

Máte ideální šanci k založení i rozšíření rodiny. Momentálně si uvědomujete, co pořízení potomků znamená a jak vám ovlivní život. S protějškem si o tom budete chtít minimálně promluvit. Mnohé Váhy se dokonce rozhoupají k okamžité realizaci plánů.

Štír     

Úterý bude pošťuchovat vaše partnerství. Přijde vám, že do vztahu vkládáte mnohem více než váš protějšek, a proto můžete být zamyšlení až nevrlí. Zkusíte svou drahou polovičku pošťouchnout nějakým dvojsmyslným žertem a čekáte, jestli to zafunguje.

TAROT DOVOLENÉ
Personalizovaný výklad kartářkou, sami si vytáhněte 5 karet! Tarot vám řekne vše o vaši dovolené a o možných komplikacích na vašich cestách.

Střelec

Protějšek vám pomůže vylepšit finanční situaci. Díky němu se stabilizuje vaše ekonomika a je možné, že si dokonce budete moci vyhodit z kopýtka. Saturn, který dnes přechází do Ryb, ale neprozrazuje, zda půjde o půjčku, nebo pracovní příležitost.

Kozoroh         

V zaměstnání byste měli být více ostražití. Mnozí kolegové se totiž budou chtít přiživit na vašich úspěších, nebo vám naopak podseknout nohy v nejméně vhodný čas. Bude lepší, když se obejdete bez jejich pomoci a nebudete věřit všemu, co vám říkají.

Vodnář          

Neexistuje věc, do níž byste se nevrhli po hlavě. Dnes jedete na plný plyn jak v práci, tak soukromí. Baví vás překonávat výzvy, což přinese zasloužené ocenění u kolegů a rodiny. Jen málokdo se s vámi může měřit. Úspěch vám dodá optimismus do žil.

Ryby  

Úplněk v Panně zamává s vaším stereotypem. Postaví před vás nové studijní možnosti a polechtá vaše ego. Není vyloučeno, že se rozhoupete k rekvalifikaci nebo vyššímu vzdělání. Hlavní motivací jsou pro vás nabízené finance a jistější zaměstnání.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.