Mašková, Ruml nebo Bárta. Legendární český orchestr má nové tváře

Orchestr Karla Vlacha je nestárnoucí legendou české hudební scény. "Já jsem ho nedávno poslouchal a zní naprosto 'vynikajícně'. Karel Vlach musí být v nebi šťastný, když ten orchestr slyší, a já jsem také," nastínil herec Ladislav Županič pro Život ve hvězdách v rámci Snídaně. 

Na staré dobré časy s orchestrem zavzpomínala také zpěvačka Pavlína Filipovská. "S tím orchestrem je to prostě pohoda. Všichni jsou to vynikající mistři svého oboru, to je obrovská opora. Zvlášť třeba pro mě. Já jsem vždycky vylekaná, mám děsivou trému a oni mě jí zbaví," zmínila Filipovská. 

[chooze:article;value:492687]

​​Orchestr se nyní chystá na dlouho očekávaný jarní galakoncert, vystoupí tam mimo jiné další generace pěveckých es, jako je třeba Václav Noid Bárta, Ondřej Ruml a Tereza Mašková. "Zpěváci, kteří s námi doteď zpívali, pomaličku odcházejí ze scény. Tak jsme začali pošilhávat po někom novém a mladším," zmínil dirigent orchestru Dalibor Kapras.

Když oslovil vítězku SuperStar Terezu Maškovou, měla hned jasno. "Říkám, že ano, prosím. Už jenom mít to velké těleso za sebou je prostě obrovský zážitek. Myslím si, že jak pro nás interprety, tak i pro diváky," těší se na galakoncert Mašková.

[chooze:article;value:491607]

​Zpěvačka také prozradila, jak je to s její odloženou svatbou. "Je pravda, že jsme ji teď dost odkládali, ale pořád jsme spolu a máme se rádi. Všechno je v pořádku, jenom toho prostě bylo moc, ale svatba bude," nastínila plán do budoucna.

Orchestr na galakoncertě předvede nové interpretace slavných hitů českých i světových hvězd. "S Terezou budeme zpívat duet původně od Franka a Nancy Sinatrových Something Stupid. S Vaškem budu zpívat Eye of the Tiger z filmu Rocky, já to budu zpívat swingově a Vašek to potom zazpívá v tom originálním znění," uzavřel Ruml.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.