Horoskop na sobotu 4. března: Přestaňte žít v zajetí minulosti

Beran

První víkendový den byste měli zasvětit alespoň částečně sportu, protože jedině tak se vám podaří ze sebe vyplavit přebytečný stres a napětí. S přibývajícím věkem vás ale může opouštět elán, takže se budete muset přemlouvat mnohem více než jindy.

Býk    

Negativistické odmítání všeho, co naplánují vaši blízcí, povede jenom k tomu, že budete mít všichni náladu pod bodem mrazu, a to i přesto, že zima už pomalu končí. Pokuste se předcházet nedorozuměním raději hned než později. Ušetříte si nervy.

Blíženci          

Cosi vám dnes nedá a nedovolíte si zanedbat práci, přestože byste si jinak mohli dopřávat pohodový volný den. Stáváte se pomalu workoholikem a měli byste s tím zkusit něco dělat. Den bez práce by byla ta správná medicína a začněte s tím ideálně dnes.

Rak    

S některými příbuznými budete mít dnes svatou trpělivost, protože nejenže budou vyprávět historky, ale někteří je ještě navíc budou chtít slyšet i od vás. Pokud už potřebujete záminku vyvléknout se z jejich spárů, sázejte na drobné domácí poruchy.

MĚSÍČNÍ TAROT NA BŘEZEN!
Zajímá vás, na co se můžete v březnu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Lev     

Nemějte v sobotu výčitky svědomí kvůli tomu, že si dáte něco dobrého na zub. Záleží také na tom, co máte v tento den v plánu. Pokud totiž máte v plánu sportovat, pak se vám sladká zásobárna kalorií v těle nějakou dobu neztratí, výdej rovná se příjem.

Panna 

Dovedete sami sobě poručit a dokončit nějaký úkol, přestože by vám lépe sedělo si někde v klídku pospávat u televize nebo někde u společných blízkých klábosit nad nesmrtelností chrousta. To v překladu znamená, že máte prostě chvíli relaxovat.

Váhy  

Rodinnou firmu nelze vybudovat z minuty na minuty, ale bude si žádat pořádnou dávku plánování a velké nasazení všech zúčastněných, protože jenom společně tvoříte celek. Nebojte se mluvit o tom, jakou by si kdo maloval budoucnost, a to nejen pracovní.

Štír     

Nehoňte se dnes za přízraky a držte se toho, co má pro vás význam i dnes. S minulostí nic neuděláte a žít stále v jejím zajetí vám rozhodně neprospívá. Někdo z vašich blízkých navíc ocení vaši milou společnost a také vás dovede báječně rozptýlit.

KYVADLO ZDARMA
Vyzkoušejte virtuální kyvadlo, které Vám ihned odpoví!

Střelec

Než začnete pochybovat o tom, zda jste si vybrali vhodné zaměstnání, zkuste se zeptat sami sebe, zda vás to alespoň někdy baví. Pokud je odpověď záporná, pak nejsou třeba velké filozofické rozpravy. Prostě využijte čas a porozhlédněte se.

Kozoroh         

Nezapomeňte v sobotu na nějaké důležité výročí ve své rodině. Dotyčného by to mrzelo a vás stejnou měrou, protože si přejete, aby u vás doma byli všichni šťastní. Pamatujte dnes také na to, že všechno vyžaduje určitý čas a nic se nedá uspěchat.

Vodnář          

S dobrými předsevzetími může být dnes kvůli vaší velké únavě amen, ale to ještě neznamená, že se musíte bičovat. I v ozdravných kúrách se doporučuje například týdenní vynechání. Takže se pokuste dohnat, co se dá, a uvidíte, jak nakonec všechno klapne.

Ryby  

Nějaký milý rodinný přítel vám i dnes zaručeně zvedne náladu, a i když budou věci, které se vám příliš nezamlouvají, převáží rozhodně přínosy tohoto setkání. Nebojte se mu ho oplatit, protože máte ještě plno témat v zásobě, která se dají probrat.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.