Horoskop na středu 1. března: Kvůli Venuši stávkuje rozum, hlavní jsou emoce

Beran

Dnes vyjdete i s těmi, s nimiž si jindy nemůžete přijít na jméno. A zahálet nebudete ani doma. Věci, které jste odkládali až na někdy, vám půjdou jako zázračně samy od ruky. A také se můžete dočkat v lásce velmi milého vyznání od někoho drahého.

Býk    

Jestliže na vás někdo tlačí kvůli věcem, které jste přislíbili, a nyní nevíte, jak na ně, buďte upřímní. Dotyčný pochopí, že se snažíte, a dá vám buď delší čas, nebo se zařídí jinak. V lásce byste měli nechat svou drahou polovičku, ať vás také podporuje.

Blíženci          

Dovedete dnes opravdu překvapit. A to bude přesně to, co vám dá náskok před kolegy. Budete se umět otáčet nejenom fyzicky, ale i vaše mozková základna pojede na plný plyn. Doma byste měli vyzpovídat ratolesti, ať víte, co dělají celý den.

Rak    

Zítřejší konjunkce Venuše s Jupiterem způsobí, že rozum dnes bude stávkovat a hlavní slovo budou mít emoce – v lásce, ve vztazích i v pracovním životě. Připravte se na to, že se budete muset držet zaběhlých pořádků, jinak hrozí turbulence.

MĚSÍČNÍ TAROT NA BŘEZEN!
Zajímá vás, na co se můžete v březnu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Lev     

Dokončete dnes všechny resty předtím, než se budete věnovat zábavě, protože jinak si ji stejně neužijete naplno, a ještě budete mít oprávněné výčitky svědomí. Vaše láska vás bude svádět k něčemu netradičnímu, tak se nebojte se trochu rozveselit.

Panna 

Ačkoliv se budete snažit, vaše snaha může vyjít trochu naprázdno. Měli byste zkoušet raději více možností, protože jinak můžete mít za chvíli hlavu jako pátrací balón. A to, co byste vypátrali, by se vám momentálně příliš nelíbilo. Odpočiňte si.

Váhy  

Dnes si můžete připadat jako na dostizích, ovšem tím dostihovým koněm budete vy sami. Sice vám bude okolí fandit, ale otázka je, kdo a kolik na vás vsadil. Zkuste zrychlit tempo, zvláště v zaměstnání se vám náskok před konkurencí rozhodně vyplatí.

Štír     

Nezavírejte dveře před nikým, kdo potřebuje pomoc. Dobré skutky nemusí být po zásluze potrestány, jak vás varuje jisté sarkastické přísloví. Zkuste to a uvidíte, že některé dobré skutky mohou přinést i to dobré. Respektive všechny, stačí si jenom počkat.

KYVADLO ZDARMA
Vyzkoušejte virtuální kyvadlo, které Vám ihned odpoví!

Střelec

Jestliže někdo z kolegů bude už od rána roztrubovat, jak je vaše současná práce nanic, nenechte se jím vyprovokovat. I stěny mají ve vaší firmě uši a vy rozhodně nepotřebujete pracovní problémy. Stačí ty mírné a dost tradiční domácí.

Kozoroh         

Odhodlejte se dnes k milému vyznání, a pokud neradi plýtváte slovy, tak to naznačte nějak jinak, aby to dotyčný pochopil a nemuseli jste chodit stále kolem horké kaše. Pokuste se být doma o něco vstřícnější ke svým ratolestem.

Vodnář          

Jestliže si všechno dobře zorganizujete, není důvod něco nestihnout. Vše se dá zvládnout, jenom prostě musíte šlápnout do pedálů a pustit se do toho naplno. Nebojte se být těmi, kteří některé věci mění k lepšímu, ideálně většinu.

Ryby  

Merkur je dnes poslední den ve Vodnáři a už zítra se přesouvá do vašeho znamení. Nebojte se být těmi, kteří dělají první krok. Zvláště pokud už je to dlouho, co jste se o něco pokoušeli. Moudřejší ustoupí a to byste si měli opakovat celý den.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.