Setkání s dívkou přišlo mladíka draho. Přišel o peníze i o doklady

S 19letou ženou si mladý muž z Havířova domluvil schůzku na sociální síti pro dospělé. Setkat se měli v Ostravě na předem domluveném místě. Dotyčná tam ale dorazila i se dvěma kumpány. Mladík chtěl proto schůzku zrušit. Muži mu ale navrhli, že ho odvezou na místo, kde bude s dívkou o samotě.

Mladík tedy nasedl ke skupině do auta a sedl si na zadní sedadlo vedle ženy. Cestou do Havířova ale řidič zastavil na čerpací stanici. Než odjeli, žena si sedla dopředu a jeden z mužů přisedl k mladíkovi dozadu.

[chooze:article;value:491538]

Když se auto rozjelo, začal muž na zadním sedadle po mladíkovi agresivně a hlasitě požadovat peníze a občanský průkaz. Hrozil mu také, že když ho neposlechne, vyhodí jej za jízdy z auta. V obavě o život mu proto mladík peněženku a doklady dal. V Havířově mu pak spiklenci dovolili vystoupit. Oloupený okamžitě zavolal na tísňovou linku.

Během pěti minut policejní hlídka auto zastavila a posádku zadržela. Podezřelí vše zlehčovali. Kriminalisté ale měli jiný názor. Devatenáctiletého a 30letého muže i onu dívku obvinili z loupeže. Hrozí jim až deset let vězení.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.