Dívka tvrdí, že je ztracená Maddie. Soukromý detektiv udělal důležitý test

Případem ztracené Madeleine McCannové se od roku 2007, kdy tříletá dívenka zmizela z hotelového pokoje v portugalském Algarve, zabývala řada vyšetřovatelů. Úspěch neslavil nikdo z nich. Nyní to však vypadalo, že je k nalezení Maddie velmi blízko.

Na sociálních sítích totiž 21letá Polka Julia Wandeltová tvrdí, že je ztracenou Britkou. Tuto teorii však zpochybnil jeden ze soukromých detektivů, kteří na případu pracovali. Francisco Marco byl ředitelem detektivní agentury Metodo 3. Rozhodl se, že využije svých nabytých zkušeností a porovná podobu Maddie a Julie.

"Provedl jsem biometrické šetření a její rysy se neshodují s těmi Madeleininými," prohlásil pro web RAC1 Marco. Dodal však, že nemůže bez důkazu říct, že se jedná o podvodnici. K dořešení celé situace tak mohou pomoci testy DNA. Je v tom ale malý háček.

[chooze:article;value:490987]

Rodina Julie Wandeltové s nimi nesouhlasí. "Mám pocit, že je třeba spíše donutit matku nebo někoho jiného z Juliiny rodiny, aby test DNA podstoupil, než narušovat klid Kate a Gerryho McCannových," řekla pro deník The Sun soukromá detektivka Fia Johanssonová. Ta si vzala řešení Juliina případu na starost.

Julia navíc na svých sociálních sítích tvrdí, že rodina McCannových už s testy DNA souhlasila. Zdroje z okolí rodiny to však popírají.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.