Čekal jsem na to celý život, svěřil Standa Hložek. Zpěvák si začal plnit sny

Dovoleným pro páry v nejlepším věku se věnovali Experti na cestách. "Většinou jsou to lidé, kteří mají odrostlé děti, nebo jsou to ti, kteří děti nemají, nebo jsou to senioři, kteří chtějí cestovat a poznat svět. Tito lidé vyhledávají poznávací zájezdy, různé okruhy, exotické destinace, které jsou vzdálené, a báli by se je absolvovat s malými dětmi," nastínila Pátek. 

Někteří z nich pak vyhledávají hotely, které mají zóny přímo pro dospělé. "Záleží na tom, co od dovolené klienti očekávají. Jsou páry, které mají rády akční programy. Pro ně je vhodné najít ubytování v hotelu se zónami pro dospělé. Nebo mohou zvolit přímo hotely pro dospělé. Tam najdete program třeba jako lekce jógy, lukostřelby, večerní lekce tance," vyjmenovala.

[chooze:article;value:490648]

​Se svými zkušenostmi s dovolenou se svěřil i zpěvák Stanislav Hložek. "Jezdit na dovolenou pro mě byl vždycky velký oříšek, protože jsem za ten rok byl tak 'nacestovaný', že už se mi pak nikam nechtělo. Tak jsme jezdívali tady někde, kde nám bylo dobře, třeba do Krkonoš," zmínil Hložek s tím, že bral na koncerty do zahraničí manželku s sebou, když to šlo. 

"Vytvořit termín, kdy by mohla celá rodina, tak to byl vždy velký problém. Teď už to je jinak. Letos jsme konečně jeli v zimě do tepla, do Dominikánské republiky, ale je to daleko. Tu dalekou cestu si člověk vždy pak rozmyslí, třeba na Nový Zéland, to bylo celý den tam a pak zase celý den zpátky," popsal zpěvák.

Teď si plní sny a plány, na které dříve nebyl čas. "Máme v plánu se podívat do Paříže a do Říma, vždy takový krátký víkendový pobyt. To jsem si vždycky přál a neměl jsem na to čas, ale teď mám a těším se na to moc," uzavřel. 

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.