Horoskop na středu 22. února: Planety dnes stojí proti vaší kariéře

Beran

Nepatříte mezi svatoušky, naštěstí se vám však vaše milostné avantýry podaří utajit. Z dlouhodobé perspektivy na tom však nejste zrovna nejlépe. Měli byste se zamyslet nad svými prioritami a stanovit si cíle. Za nimi běžte a neohlížejte se do minulosti.

Býk    

Čeká vás milé zjištění. Kdosi po vás zatoužil a vy se konečně dozvíte kdo! Nejdříve vás to nejspíš šokuje, neváhejte ale a dejte protějšku šanci. Zapátrejte pod povrchem a nalezněte spřízněnou duši. Není vše zlato, co se třpytí, a platí to i naopak.

Blíženci          

Jste od přírody zvědaví a pozorujete každý pohyb a událost ve svém okolí. Ani dnes vám neunikne jediný detail a lehko si všimnete roztržitosti svého kolegy. Dobře si však rozmyslete, zda je dobrý nápad na to poukazovat. Držte svou zvědavost v mezích.

Rak    

Merkur stojí ve Vodnáři a nedá se říct, že by to právě svědčilo vaší kariéře. Pokud se vám poslední dobou nedaří tak, jak si představujete, možná byste si měli udělat na čas volno a věnovat se protějšku. Tomu je naopak štěstěna nakloněna. Buďte mu oporou.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA BŘEZEN!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Láska je nevyzpytatelná. Pokud vložíte do partnera veškerou důvěru, vždy riskujete obrovské zklamání. Pokud jste ale našli spřízněnou duši, riskovat se vyplatí. Nikde není napsáno, že vše dobře dopadne. Máte ale příležitost zažít něco nádherného.

Panna 

Nemůžete se hnout z místa? Pokud stojíte před důležitým rozhodnutím a nevíte, jak dál, obraťte se o radu a pomoc na své nejbližší. Vaše rodina pro vás chce to nejlepší a můžete se spolehnout na jejich názor. Najdete u nich odpovědi na své otázky.

Váhy  

Pocit z dobře odvedené práce je nenahraditelný. Sami dnes po dlouhém dni poznáte, že i když jste k smrti unavení, necítíte nespokojenost. Právě naopak. Práce a životní cíl jsou klíčem ke spokojenosti. Snažte se podle toho řídit a sami uvidíte změnu.

Štír     

Venuše v Jupiterově konjunkci přináší příznivý čas pro lásku a udobřování. Pokud si tedy procházíte bouřlivým obdobím, využijte skvělé příležitosti a konečně urovnejte veškeré spory mezi vámi a partnerem. Nezadaní, seberte odvahu a oslovte protějšek.

NOVINKA! BALÍČEK 12x MĚSÍČNÍ TAROT
Personalizovaný výklad kartářkou pro každý měsíc v roku! Díky staletími prověřené karetní metodě zjistíte nejen, co vás čeká, ale pomůže vám také s důležitým rozhodnutím. Vydáte-li se totiž správnou cestou díky radám skrytým v tarotu, urychlíte si cestu k úspěchu!

Střelec

Přestože je vaše zaměstnání značně hektické a zabírá vám většinu času, nikdy nezapomínáte na svou milovanou polovičku. Jste zářným příkladem toho, že kariéra a osobní život se dají skloubit. I když je to občas velmi náročné, buďte i nadále inspirací.

Kozoroh         

Jste už delší dobu nezadaní? Dejte si velký pozor, abyste udrželi své city na uzdě. Nacházíte se v období, kdy lehko propadáte naivním představám a mohlo by se tak snadno stát, že všechno skončí zklamáním. Nepleťte si fyzickou přitažlivost s láskou.

Vodnář          

Konečně se dočkáte kýžené finanční pomoci. Pokud však budete i nadále spoléhat na své okolí, nedopadne to dobře. Raději se naučte vycházet s málem a smiřte se s tím, že se budete muset trochu uskromnit. Začněte šetřit a získejte finanční nezávislost.

Ryby  

Stojí váš osobní život poslední dobou za nic? Snažte se najít odreagování v zaměstnání a soustřeďte se na svou práci. Uvidíte, že najdete kýženou útěchu, přestože jen prozatímní. Kromě toho bude vaše píle a snaha brzy korunována zaslouženými úspěchy.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.