Horoskop na úterý 21. února: Dávejte pozor na výbuchy

Beran

Venuše je již od pondělí v konjunkci Jupitera. Toto spojení přeje volným vztahům, proto neváhejte a využijte příležitosti k nezávaznému flirtu. Uvidíte, že bude plný vášně a dobrodružství. Naopak zadaní Berani mohou pociťovat větší potřebu nezávislosti.

Býk    

V zaměstnání vás čeká školení. I když půjde o namáhavou a nezáživnou akci, neváhejte a zúčastněte se. Získáte totiž skvělé pracovní výhody, které se vám budou v budoucnosti velice hodit. Jde jen o to překonat přirozenou lenost a nechuť k práci.

Blíženci          

Láska vás udeří jako blesk z čistého nebe. Přijde ve chvíli, kdy ji budete čekat nejméně, a ohromí vás svojí intenzitou. I přes bouři hormonů se však pokuste zachovat chladnou hlavu a držte se nohama při zemi. Jen tak se vyvarujete unáhlených činů.

Rak    

V lásce dnes budete zcela upřímní a otevření. Na jednu stranu vás to s partnerem velice sblíží, a vzájemné svěřování navíc utuží váš vztah. Ovšem na stranu druhou vás čeká den plný vypjatých emocí, často negativně laděných. Zkuste se vybít při sportu.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA BŘEZEN!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Venuše v konjunkci Jupitera způsobuje, že jste náchylnější k napětí a stresu. Proto si dejte pozor na výbuchy emocí, zejména v zaměstnání, kde by se vám podobné výlevy mohly hodně vymstít. Pokud si nevíte rady, požádejte o pomoc svého dobrého přítele.

Panna 

Dnes nejste příliš výřeční a komunikace vám zrovna nejde. To se projeví zejména doma, kde bude ticho a napjatá atmosféra doslova hmatatelná. Snažte se proto ovládat negativní emoce a překonat svoji nechuť ke konverzacím. Ulehčíte tak celé rodině.

Váhy  

Dnes se ocitnete ve velice těžké situaci a nebudete se cítit zrovna nejlépe. Nakonec si ale skvěle poradíte, a to bez cizí pomoci. Dokážete si, že se nemusíte spoléhat na nikoho jiného. Pocit nezávislosti vám dodá sebejistotu a odvahu.

Štír     

Budete uvažovat o pomstě. Jistý člověk totiž vyzradil vaše milostné tajemství a vy to nehodláte nechat jen tak. Zamyslete se však nad tím, zda si svou pomstychtivostí úplně zbytečně nepřiděláváte jen další problémy. Koneckonců, tolik se zase nestalo.

NOVINKA! BALÍČEK 12x MĚSÍČNÍ TAROT
Personalizovaný výklad kartářkou pro každý měsíc v roku! Díky staletími prověřené karetní metodě zjistíte nejen, co vás čeká, ale pomůže vám také s důležitým rozhodnutím. Vydáte-li se totiž správnou cestou díky radám skrytým v tarotu, urychlíte si cestu k úspěchu!

Střelec

Podaří se vám konečně dodělat veškeré pracovní resty a povinnosti. Dnešní den bude sice náročný, ale také velice plodný. Na jeho konci sice budete naprosto vyčerpaní, avšak zároveň vám spadne obrovský kámen ze srdce. Mnohé si ulehčíte.

Kozoroh         

Budete v pokušení svádět opačné pohlaví. Pokud jste nezadaní, není na tom nic špatného. Jen pečlivě promyslete následky svých činů. Mohlo by se totiž lehce stát, že svého ukvapeného jednání budete později litovat. Vezměte v potaz širší souvislosti.

Vodnář          

Čeká vás menší kariérní postup. I když nepůjde o přelomovou událost, vaše radost bude veliká, a to oprávněně. Odvedli jste totiž kus dobré práce, zejména co se týče osobního růstu. Bylo by proto vhodné tuto zprávu náležitě oslavit s přáteli či rodinou.

Ryby  

Nebudete se bát bojovat o to, co vám patří. A to ani v případě, že se budete muset postavit přátelům či rodině. V tomto ohledu však buďte opatrní. Jisté činy totiž lze jen těžko vrátit zpět, a proto obzvláště dnes platí heslo – dvakrát měř, jednou řež.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.