Horoskop na neděli 19. února: Měli byste se odreagovat

Beran

Měli byste si dnes trochu povyrazit, zvláště pokud se celý týden dřete. Také by neškodilo popovídat si se svými blízkými o tom, jak se mají, co dělají. Můžete se dozvědět poměrně zajímavé věci, které vám v mnohém ukážou, že byste měli dělat věci spolu.

Býk    

Nadchnete se pro přípravu domácích dobrůtek, a ať už to bude vaření, pečení, nebo jenom nějaké menu originálně naservírované, bude vás to bavit. A vaše blízké zase bude bavit konzumovat vaše dobrůtky, nebo se alespoň od vás inspirovat.

Blíženci          

S někým si dnes nebudete vůbec rozumět a bude zapotřebí, abyste si všechno raději vyříkali, než abyste se pak každý v soukromí užírali myšlenkami na to, jak je ten druhý nemožný. Co můžeš udělat dnes, neodkládej na zítřek, bude platit více než jindy.

Rak    

Vaše názory budou dnes trochu protichůdné a bude vám chvíli trvat, než se v té změti dokážete zorientovat. Ale zorientujete se na výbornou. S drahou polovičkou dnes můžete zažít báječné věci, které vás zase posunou o kousíček dál.

TAROT OSOBNOSTI
Získejte jedinečný výklad vaší osobnosti! Vytáhněte si své 3 karty hned teď!

Lev

Dobrá nálada vám dnes vydrží, a i když se bude někdo snažit vás trochu zdeptat, vy víte dobře, že si zasloužíte být šťastní a spokojení. Ostatně to je přirozené právo každého. Nezapomínejte dnes na domácí květenu, dostatečná zálivka je základem.

Panna 

Zaskočí vás dnes poněkud čísi nespravedlivé výtky a bude vám chvíli trvat, než na ně dokážete adekvátně zareagovat. Potom ale budete natolik přesvědčiví, že se můžete dočkat i omluvy, nebo alespoň zadostiučinění ohledně uznání vaší pravdy.

Váhy

Někdo vám dnes nepůjde příliš na ruku a to pro vás bude impulzem k tomu, abyste se pokusili některé věci dotáhnout na vlastní pěst. Nezapomínejte ale také na to, že neděle by měla patřit odpočinku, nejen práci. To není jediné, co můžete dělat.

Štír

Ještě než se rozkoukáte, můžete se ocitnout kdesi na výletě se svými blízkými, kteří dovedou být natolik přesvědčiví, že prostě vyrazíte s nimi. Ale uděláte dobře, protože si odnesete spoustu nevšedních zážitků, které vám udělají dobře na duši i těle.

NOVINKA - VELKÝ TAROT 2023!
Zjistěte, co Vás čeká! Poznejte svou budoucnost dříve, než se stane skutečností! Nečekejte a vytáhněte si svých 5 karet hned teď!

Střelec

Překonejte dnes pohodlnost a pusťte se do nějakého domácího restu. Budete potom mnohem spokojenější, že už můžete danou věc pustit z hlavy a nemusíte si stále jenom dělat starosti, co a jak byste měli ideálně dělat. Vaši blízcí vás dovedou ocenit.

Kozoroh         

Zatoužíte po něčem novém do domácnosti a vydržíte celé hodiny procházet e-shopy na internetu a hledat to, co se bude alespoň trochu blížit vašim představám. A budete mít poměrně dobré výsledky. Odpusťte si nějaké věci, s nimiž jste nemohli hnout.

Vodnář          

Dnešek přeje netradičním přístupům, takže se nebojte rozvíjet dovednosti, které máte a doposud jste je nechali jenom spát. Dokážete skutečně veliké věci. Uvidíte ostatně sami, co všechno se dá udělat, a to navíc rychle. A vaše láska vám fandí.

Ryby  

Budete dnes velmi přítulní a váš protějšek bude spokojen, že právě k němu se chcete nejvíce tulit. Ale i děti si budou užívat vaši ochrannou náruč, která jim ukáže, že jsou v bezpečí. Pracovní věci dnes odložte a na chvíli neřešte nic podstatného.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.