Ztracenou dívku (14) hledali více než rok. Našli ji těhotnou ve skříni

Je tomu už zhruba rok a půl, co na zmizení dívky upozornila pěstounská rodina. Až nyní ale získal tým vyšetřovatelů informace, které je k pohřešované 14leté teenagerce dovedly.

Že jsou na správné stopě, strážci zákona věděli hned, jak minulé úterý zaklepali na dveře vytipovaného domu ve městě Port Huron, které leží necelých 100 kilometrů severovýchodně od Detroitu. "Nepustili nás dovnitř. Nedovolili nám mluvit s nikým v domě," vysvětlil policejní vyšetřovatel Robert Watson. "Paní řekla, ať se vrátíme s příkazem k prohlídce. Tak jsme to udělali," dodal.

[chooze:article;value:484399]

​Dívka se ukrývala ve skříni na chodbě, zatímco dva muži nedaleko sledovali televizi, informuje britský portál Mirror. "Byla pořádně rozrušená, plakala a byla dost vyděšená," dodal Watson.

Zachránci teenagerku převezli do nemocnice, kde lékaři zjistili, že je těhotná. "Nebyla si jistá, co se s ní bude dít. Bála se, že o své dítě přijde," upozornil Watson.

Veškeré obavy dívky se rozplynuly při setkání s otcem. Rok a půl se strachoval, co se dceři stalo. U pěstounů dívka dočasně skončila poté, co ji úřady odebraly biologické matce. Právě ta nakonec byla obviněna z únosu, píše NBC Chicago. Předpokládá se, že žena na dívku narazila poté, co utekla, a následně ji začala ukrývat.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.